Kratki

Biotakka Kratki June kaksipuolinen

Hinta: 579,00 € 799,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Biotakka Kratki June kaksipuolinen TÜV sertifikaatin kanssa. Erittäin kevyt ja elegantti muotoilu, yksinkertaisuus joka kruunaa sisustuksen. Erittäin helppo ja vaivaton tuotteen asennus tai siirto paikasta toiseen. Tuote saapuu käyttövalmiina.
Biotakka June kaksipuolinen lattialle, TÜV sertifikaatin kanssa.

Toimitusaika 15-20 arkipäivää
Toimituskulut: 0€
Tehdas toimitus


Yksinkertaisen  tyylikäs muoto ja materiaali luo tästä June biotakasta aidon perinteisen näköisen takan.  Biotakka on helppo kasata ja asentaa, eikä se tarvitse liitäntää hormiin. Pienen kokonsa ansiosta se voidaan sijoittaa
lähes mihin tahansa kodin sisätiloihin lämpöä ja tunnelmaa luomaan.

Biotakka on hormiton ja savuton, joten sopii hyvin jokaiseen kotiin.
Biotakan polttoaineena käytetään puhdasta ympäristöystävällistä bioetanolia, josta ei synny savua, tuhkaa eikä nokea. Palamisessa syntyy ainoastaan lämpöä, vesihöyryä sekä pieni määrä hiilidioksidia.

Tuotetiedot:

Polttoaine: bioetanoli
Materiaali; MDF, jauhemaalattu teräs
Väri: valkoinen
Mitat: Lev 80 x kork 67,90 x syv 27,5 cm
Paino: 30 kg
Lämmitysteho: 0,3 - 1,5 kW
Asennus : vapaasti seisova, ei tarvitse asentaa

Biotakka-laitteet (vakio):

- Biopolttoainesäiliö: Biosiruun sijoitettu imukykyinen / imukykyinen patruuna takaa biopolttoaineen turvallisen käytön ja sulkee polttoaineen vuotamisen vaaran myös kontin kaatumisen tapahtuessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu biopolttoainesäiliö.

- Säädettävä kahva astiaan.

TÜV-sertifikaatti: Tuotteen merkitseminen tällä merkillä on osoitus tuotteen korkeasta laadusta ja siitä, että se täyttää pakolliset turvallisuusvaatimukset. Bio-takka turvallisella biokaasulla TÜV-sertifikaatin kanssa. Uusi turvallinen biopolttoaine, jossa on TÜV-sertifikaatti, sisältää ylimääräisen erikoiskammion, joka estää polttoaineen vuotamisen säiliön vahingossa tapahtuvan ylimitoituksen vuoksi.
Huom!: täytä polttoastia aina max 1/2 verran!
Tulipesässä on keraaminen villa, johon bioetanoli imeytyy, tämän ansiosta takan käyttö on huomattavasti turvallisempaa, liekki on tasaisempi ja paloaika pidempi.