Kratki

Biotakka Kratki November Musta lattiamalli

Hinta: 709,00 € 999,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Biotakka Kratki November kuin aito perinteinen avotakka TÜV-sertifikaatin kanssa.
Biotakka Kratki November Musta

Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Toimituskulut: 0€
Tehdas toimitus

Lattialle, seinää vasten asennettava kookas perinteistä tyyliä edustava biotakka. Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Biotakka on käyttövalmis miltei suoraan pakkauksesta purettuna - eikä tarvitse monimutkaisia asennuksia tai kokoamista. Palamisessa syntyy ainoastaan lämpöä, vesihöyryä sekä pieni määrä hiilidioksidia.
MDF- levystä valmistettu kotelo, joka on maalattu mattavalkoiseksi. Poltin ruostumatonta terästä. Polttimen sisällä keraaminen villa, joka estää roiskumisen mikäli tuote kaatuu tai putoaa pöydältä.

Tuote on TUV hyväksytty.
Tuotteen merkitseminen tällä merkillä on osoitus tuotteen korkeasta laadusta ja siitä, että se täyttää pakolliset turvallisuusvaatimukset.

Tuotetiedot:
Poltoaine: Bioetanoli

Polttoainesäiliö: teräs
Materiaali; Kotelo MDF-levyä
Väri: Musta matta
Mitat: Lev 115 x kork 101,30 x syv 29,50cm
Paino: 52kg
Lämmitysteho: 0,3 - 0,8 kW
Turfasertifikaatti: TUV -standardi 
Polttoastian tilavuus 0,75
Asennus : vapaasti seisova, ei tarvitse asentaa

Biotakka-laitteet (vakio):

- Biopolttoainesäiliö: Biosiruun sijoitettu imukykyinen / imukykyinen patruuna takaa biopolttoaineen turvallisen käytön ja sulkee polttoaineen vuotamisen vaaran myös kontin kaatumisen tapahtuessa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu biopolttoainesäiliö.

- Säädettävä kahva astiaan.

TÜV-sertifikaatti: Tuotteen merkitseminen tällä merkillä on osoitus tuotteen korkeasta laadusta ja siitä, että se täyttää pakolliset turvallisuusvaatimukset. Bio-takka turvallisella biokaasulla TÜV-sertifikaatin kanssa. Uusi turvallinen biopolttoaine, jossa on TÜV-sertifikaatti, sisältää ylimääräisen erikoiskammion, joka estää polttoaineen vuotamisen säiliön vahingossa tapahtuvan ylimitoituksen vuoksi.
Huom!: täytä polttoastia aina max 1/2 verran!
Tulipesässä on keraaminen villa, johon bioetanoli imeytyy, tämän ansiosta takan käyttö on huomattavasti turvallisempaa, liekki on tasaisempi ja paloaika pidempi.