Enervent

Enervent Pingvin Kotilämpö e Wind W

Hinta: 5100,00 € 7642,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Enervent Pingvin Kotilämpö E Wind W

Ilmalämmityskone on kodin sydän. Se sykkii kaiken keskellä ja jakaa lämpöä koko kotiin. Olemme kuunnelleet niin asentajia kuin loppukäyttäjiä ja kehittäneet Kotilämpö eWind -koneesta palautteen perusteella yksinkertaisesti parhaan mahdollisen ilmalämmityskoneen.
Enervent Pingvin Kotilämpö E Wind W

Toimitusaika 3-5 päivää
Erillisrahtituote 45 Eur
lvi  7935865

Helppo asennus

Uusi Kotilämpö eWind -ilmalämmityskone on helpompi asentaa kuin edeltäjänsä. Olemme suunnitelleet uuden koneen huomattavasti matalammaksi kuin vanha. Vanhaan kanavajärjestelmään joutuu aina tekemään sovituksia kun vanha kone vaihdetaan uuteen. Näiden sovitusten tekeminen on huomattavasti helpompaa uudella Kotilämpö eWind koneella koska se on matala ja tilaa jää enemmän kanavamuutoksille koneen yläpuolelle.

Uusi ohjaus

Enerventin uusi ohjaus eWind on erittäin monipuolinen ja erittäin helppokäyttöinen. Kiertoilmapuhallinta voidaan uudella eWind-ohjauksella hallita joko täysin automaattisesti tai käsikäyttöisesti ohjainpaneelista.

Suunnittelemme kaikki koneemme helpoksi huoltaa, niin myös Kotilämmön. Koneen sisäisiin komponentteihin pääsee helposti käsiksi ja ne ovat helposti irrotettavissa huoltoa varten.

Edullinen hinta

Yksi Kotilämpö eWind –koneen kehityksen lopputulos on edullinen hinta. Koneen madaltaminen vaikuttaa suoraan materiaalihintoihin. Lisäksi eWind-ohjaus on yksinkertaisen ohjainpaneelin ansiosta edullinen. Kotilämpö eWind –ilmalämmityskone tarjoaa reilusti vastinetta rahoille.