Enervent

Enervent Pingvin Kotilämpö eAir W 45/35

Hinta: 6890,00 € 9988,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Enervent Pingvin Kotilämpö eair W 45/35
Enerventin Pingvin Kotilämpö kehitettiin korvaamaan aikanaan markkinoiden suosituin ilmalämpölaite Valmet Kotilämpö. Pingvin Kotilämpö onkin täsmälleen samankokoinen kuin Valmet Kotilämpö. 
Enervent Pingvin Kotilämpö eair W 45/35

toimitusaika 3-5 päivää
Erillisrahtituote 35 eur
 

Pingvin Kotilämpö on kuorensa alla täysin moderni kapine. Siinä on energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet ja tehokas lämmön talteenotto. Vanhan laitteen ristivirtalämmönsiirtimen sijaan Pingvin Kotilämmössä on Enervent-ilmanvaihtolaitteista tuttu pyörivä lämmönsiirrin, jolla on yli 80 prosentin hyötysuhde.

Monipuolinen ohjaus

Pingvin Kotilämpö -laitteessa on monipuolinen säätöjärjestelmä Enervent eAir. Säätöjärjestelmä ohjaa laitekokonaisuutta automaattisesti. Asukkaiden ei juuri tarvitse itse puuttua ohjaukseen. Laite huomioi sisäilman kosteus- ja hiilidioksiditasoja ja tehostaa ilmanvaihtoa tarvittaessa. Laitetta on myös mahdollista ohjata Internetin välityksellä.

Laitteesta löytyy manuaalisäätö, jolla itse päätetään kiertoilmapuhaltimen nopeus. Laitteesta voi myös valita automaattisen kiertoilmapuhaltimen säädön ja sen maksimitehoa voidaan rajoittaa tarvittaessa. Laite säätyy joko poistoilman lämpötilan tai huonelämpötilan mukaan. Huonelämpötila-anturi sisältyy laitetoimitukseen.

Tekniset tiedot

Kotilämpö tekniset tiedot

Mittakuvat

Kotilämpö mittakuvat

Ominaiskäyrät

Kotilämpö ominaiskäyrät

Sähköteho

Pingvin Kotilämpö sähköteho

Patteriteho

Kotilämpö patteriteho