ALE 45 %
  • Grundfos Alpha 3 25-40
  • Grundfos Alpha 3 25-40
  • Grundfos Alpha 3 25-40
  • Grundfos Alpha 3 25-40
  • Grundfos Alpha 3 25-40
  • Grundfos Alpha 3 25-40
Grundfos pumput

Grundfos Alpha 3 25-40

Hinta: 259,00 € 471,20 €
Määrä: kpl
UUTUUS! Grundfos Alpha 3 25-40 180mm energiatehokkain lämpöjohtopumppu, jossa on uusi  ALPHA3-menetelmä; markkinoiden ainoa mobiilialustalla toimiva lämmitysjärjestelmien tasapainotusohjelma.
UUTUUS! Grundfos Alpha 3 25-40 180mm
lämpöjohtopumppu
 
Toimituskulut 0€, toimitusaika 2-3 arkipäivää.
 
Uusi Grundfos ALPHA3 on kotitalouksien lämmitysjärjestelmiin tarkoitettu edistyksellinen kiertovesipumppu. ALPHA3 sisältää kaikki edeltäjiensä hyväksi havaitut ominaisuudet mm. AUTOADAPT-toiminto, värinäkäynnistys, kesätila ja paljon muuta. Kaiken tämän lisäksi ALPHA3 on markkinoiden energiatehokkain kiertovesipumppu.

ALPHA3-pumpun sisäänrakennettu kommunikointiominaisuus mahdollistaa nopean ja helpon lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen. Oikein tasapainotettu lämmitysjärjestelmä on miellyttävämpi käyttää eikä se pidä ylimääräisiä ääniä – se myös säästää selvää rahaa lämmitys- ja sähkökustannuksissa. Tasapainotusta varten tarvitaan ALPHA Reader -lukija ja ilmainen Grundfos GO Balance -sovellus.

ALPHA3 edut:
Markkinoiden helpoin tasapainotus – ALPHA3-menetelmä on markkinoiden ainoa mobiilialustalla toimiva lämmitysjärjestelmien tasapainotusohjelma.
Ei jumiudu – värinäkäynnistys, kesätila ja muut edistykselliset ominaisuudet vähentävät, tai jopa poistavat, pumpun jumiutumisen aiheuttamat ongelmat.
Ei kuivakäyntiä – sisäänrakennettu kuivakäyntisuoja takaa pitkän iän ja luotettavan toiminnan.
Itsesäätyvä – AUTOADAPT-toiminto maksimoi pumpun tehokkaan toiminnan huomioiden myös käyttömukavuuden.
Markkinoiden paras hyötysuhde – luokkansa energiatehokkain pumppu*
ALPHA3 ominaisuudet:

Kesätila – pumppu käynnistyy kerran vuorokaudessa noin minuutiksi, mikä estää pumpun jumiutumisen pitkienkin seisonta-aikojen aikana.
Kuivakäyntisuoja – varmistaa, ettei pumppu käy, jos pumppupesässä ei ole nestettä. Tämä takaa pitkän käyttöiän myös kaikkein haastavimmissa olosuhteissa.
Värinäkäynnistys – pumppu värisyttää roottoria käynnistyksen yhteydessä ja irrottaa epäpuhtaudet, jotka voivat estää juoksupyörän pyörimisen. Näin pumppua on huoleton käyttää ja huollon tarve on vähäinen.
AUTOADAPT – analysoi lämmitysjärjestelmää etsien jatkuvasti oikeaa toimintapistettä. AUTOADAPT säätää automaattisesti pumpun toimintaa lämmitystarpeen mukaisesti.
Energiatehokas – luokkansa energiatehokkain pumppu* kuluttaa pienimmillään vain 3 W, mikä auttaa kodinomistajaa pienentämään sähkölaskuaan merkittavästi.
ALPHA3-menetelmä tasapainotukseen

ALPHA3-menetelmään tarvitaan ALPHA3-kiertovesipumppu, ALPHA Reader ja Grundfos GO Balance -sovellus. ALPHA3-menetelmä on markkinoiden ainut mobiilialustalla toimiva lämmitysjärjestelmien tasapainotusohjelma, jolla tasapainotus tehdään reaaliaiakaisen virtaamatiedon perusteella helposti ja nopeasti, mutta aina tarkasti.

Tasapainotuksen edut:
Säästöjä lämmityskuluissa jopa 20 %
Alhaisempi veden paluulämpötila
Hiljaisempi putkisto

ALPHA Reader
ALPHA Reader on taskukokoinen lukija, joka asetetaan ALPHA3-pumpun käyttöpaneelin päälle. kun järjestelmää tasapainotetaan ALPHA Reader lukee signaalin pumpusta ja välittää sen Grundfos GO Balance -sovellukseen bluetooth-yhteyden kautta. Kun tasapainotus on tehty, asentaja ottaa lukijan mukaansa seuraavaan kohteeseen.

Grundfos GO Balance -sovellus
Ilmaisen Grundfos GO Balance -sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tablettiin joko iTunes- tai Google Play -kaupasta. Sovellus vastaanottaa ALPHA Readerin lähettämän bluetooth-signaalin ja opastaa asentajaa askel kerrallaan koko lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen läpi.

ALPHA3-tasapainotusmenetelmä toimii seuraavissa järjestelmissä:  
- vesikiertoiset, esisäädettävillä patteriventtiileillä varustetut 2-putkiset patterilämmitysjärjestelmät
- vesikiertoiset, jakotukein varustetut lattialämmitysjärjestelmät

*Luokkansa energiatehokkain kiertovesipumppu saksalaisen VDE:n tutkimusten mukaan. Tutkimuksen on tilannut ja maksanut Grundfos Holding A/S. Testin voi lukea osoitteessa: www.grundfos.com
 
Tekniset erittelyt:
Tuotteen nimi ALPHA3 25-40 180
Tuotenro 98890766
EAN-numero 5712603031736
Tekniset
Suurin nostokorkeus 40 dm
TF luokka 110
Hyväksynnät nimikilvessä VDE,GS,CE
Malli A
Materiaalit
Pumpun pesä Valurauta
Pumpun pesä EN-GJL-150
Pumpun pesä ASTM A48-150B
Juoksupyörä PES 30%GF
Asennus
Ympäristön lämpötila-alue 0 .. 40 °C
Suurin sall. toimintapaine 10 bar
Putkiliitäntä G 1 1/2
Painejakso PN 10
Asennusmitta 180 mm
Neste
Pumpattava neste Vesi
Nesteen lämpötila-alue 2 .. 110 °C
Nesteen lämpötila 60 °C
Tiheys 983.2 kg/m³
Sähkötiedot
Ottoteho - P1 3 .. 18 W
Syöttötaajuus 50 Hz
Nimellisjännite 1 x 230 V
Suurin virrankulutus 0.04 .. 0.18 A
Suojausluokka (IEC 34-5) X4D
Eristysluokka (IEC 85) F
Moottorisuoja EI OLE
Lämpösuoja ELEC
Säätimet
Autom. yöaika automaattinen yöpudotustoiminto sisältyy
Kytkentärasian asento 6H
Muut
Energy (EEI) 0.15
Nettopaino 2.01 kg
Bruttopaino 2.13 kg
Lähetystilavuus 0.004 m³