Atlantic

Kaasukondenssikattila Atlantic Perfisol Hybrid DUO 5024 VI R

Hinta: 5950,00 € 6367,00 €
Määrä: kpl
ATLANTIC PERFISOL HYBRID DUO maakaasukondenssikattila aurinkokeräimillä. Kaikki tekniikka valmiina yksissä kuorissa.

Kaasukondenssikattila Atlantic Perfisol Hybrid DUO

Toimitus aika: 14 - 20 arkipäivää
Toimituskuluat: Erillisrahti 39€

Atlantic Perfisol Hybrid DUO maakaasukondenssikattila aurinkokeräimellä on suunniteltu nykyaikaisen talon lämmönlähteeksi silloin, kun on valittu energialähteeksi maakaasu. Perfisol Hybrid Duo kondenssikattilaan on helppoa lisätä aurinkokeräimen lisäksi lämpöpumppu tai jokin muu lisälaite Atlanticin laajasta lämmityslaitejärjestelmästä. Perfisol Hybris DUO on nimensä mukaisesti tarkoitettu hybridijärjestelmiin. Kattilassa on sisäänrakennettuna valmius aurinkoenergian hyödyntämiselle heti tai myöhemmin. 

Perfisol Hybrid Duo hyödyntää aurinkokeräimestä saatavan lämmön automaattisesti aina, kun sitä on saatavana. Kaikki tekniikka on valmiiksi rakennettu yksiin kuoriin. Asennus on siten erittäin helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain liittää keräimelle menevät putket. Kaikki tarvittavat säätimet ja pumput automatiikkoineen on tehtaalla asennettu paikoilleen laitteen sisälle. 

Perfisol Hybrid Duo hyödyntää aurinkokeräimestä saatavan lämmön automaattisesti aina kun sitä on saatavana. Kaikki tekniikka on valmiiksi rakennettu yksiin kuoriin. Asennus on siten erittäin helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain liittää keräimelle menevät putket. Kaikki tarvittavat säätimet ja pumput automatiikkoineen on tehtaalla asennettu paikoilleen laitteen sisälle.

Kondenssikattilat ovat moduloivia 5,5 kW:sta aina 34 kW:iin asti, ja sopivat pienestä omakotitalosta aina rivitaloihin. Kondenssikattila voidaan sijoittaa vanhan kattilan tilalle pannuhuoneeseen tai vaikkapa keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Viileän savukaasun poisto joko entiseen savupiippuun tai yksinkertaisesti seinän läpi ulos muoviputkella.

Pieneen tilaan on valittavissa mallit integroidulla käyttövesivaraajalla. Käyttövesivaraaja voidaan valita kooltaan vapaasti irrallisena.

Atlantic Perfisol Hybrid Duo maakaasukondenssikattila aurinkokeräimellä

Atlantic Perfisol Hybrid Duo maakaasukondenssikattila aurinkokeräimellä

Atlantic Perfisol Hybrid Duo on yhteensopiva NETATMO-älytermostaatin kanssa

ATLANTIC.FI LINKKI