Roth

Lokasäiliö Roth Twinbloc 5000

Hinta: 1890,00 189000 2629,20 € 262920
Määrä: kpl

Tiedostot

Roth lokasäiliö Twinbloc 5000 l
Roth lokasäiliö Twinbloc 5000 l

Toimitusaika : KYSY

Rahti : Erillisrahti 55 € 

Twinbloc®-umpisäiliöissä on integroitu kaivokuilujärjestelmä muovisella kestävällä kannella. . Twinbloc®-umpisäiliöt ovat markkinoiden matalimmat  ja niillä on 10 vuoden takuu. 

Soveltuvat erinomaisesti omakotitalojen ja kesämökkien jätevesille, sekä jätevesien kaksoisviemäröintiin, Säiliöiden matala rakenne mahdollistaa asennuksen myös haastaviin kohteisiin, joissa vaaditaan matalaa asennussyvyyttä.
Matala muotoilu vähentää kaivuu- ja asennuskustannuksia. Perinteisiin umpisäiliöihin verrattuna  Twinbloc®-malli mahdollistaa 50% säästön kaivuutöissä.
Säiliöt voi asentaa myös sellaisiin paikkoihin, jossa pohjaveden taso on erittäin korkea.

Fiksuja ja tehokkaita ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin

Tuotetiedot:

Lvi- 3629302
Toimituksen sisältö:  
säiliö 5000l
700 mm korkea tyhjennysyhde DN200 ja kansisto. Valmistusmateriaali on kestävä polyeteeni

Umpisäiliöitä voi liittää toisiinsa sarjakytkennällä kytkentäputken (DN 110) avulla tilavuuden kasvattamiseksi. Matala rakenne takaa myös hyvän vakauden. Kahden rinnakkaisen matalan säiliön alusta on erityisen vakaa verrattuna yhteen, perinteiseen isoon säiliöön. Tämä mahdollistaa myös säiliöasennuksen yläpuolella olevan piha-alueen vapaan käytön, esim. ajoneuvoja tai huoltokalustoa varten.
Twinbloc®-umpisäiliöt on valmistettu laadukkaasta polyeteenistä ja niissä on kestävä kansi. Asennus ja tyhjennys on tehty mahdollisimman helpoksi. Kädensijat sivuilla helpottavat käsittelyä ja asennusta. Säädettävä teleskooppiputki (tyhjennysyhde DN200) ja kansi sisältyvät aina toimitukseen. 700 mm korkea tyhjennysyhde on huomaamaton pihamaalla. Se on tarvittaessa jatkettavissa + 500 mm jatkokappaleella. Asennussyvyys on maks. 1200 mm tuloviemärin alapinnasta maanpintaan.