Bosch

Maalämpöpumppu Bosch Compress 7001i LWM 2-8kW

Hinta: 6570,00 € 8770,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Bosch maalämpöpumppu Compress 7001i LWM 2-8kW. Markkinoiden modernein maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä

Maalämpöpumppu Bosch Compress 7001i LWM 2-8kW 

Toimitusaika 2 -3 arkipäivää. 
Toimituskulut: Erillisrahtituote: 45 €

Uuden sukupolven inverter-maalämpöpumppu 
Bosch Compress 7001i LWM on maalämpöpumppu valkoisella lasipinnalla ja sisäisellä 180 litran varaajalla

Huippu-uutuus Bosch Compress 7001i LWM on maalämpöpumppujen aatelia. Moderni värillinen kosketusnäyttö, uskomaton vuosihyötysuhde ja vertaansa vailla oleva automatiikka tekevät siitä oikean maalämpöpumppujen kuninkaan ja takaavat vaivattoman käytön sekä parhaan mahdollisen säästön. Compress 7001i on saatavilla kolmessa teholuokassa, joten olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja löydät aina sopivan kokoisen maalämpöpumpun.

Helppokäyttöinen ja moderni
Lämpöpumpussa on täysin uusi, helppokäyttöinen ja värillinen kosketusnäyttö. Sen säätäminen on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö. Bosch Compress 7001i LW/M:n muotoilun viimeistelee etulevyn tyylikäs valkoinen lasipinta.

Paras mahdollinen säästö
Uusimman lämpöpumppumallimme kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan 5,85*. Se on alansa huippua ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä A+++.

Fiksu valinta kaikkiin tilanteisiin
Bosch Compress 7001i LW/M on saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8kW, 3-12kW ja 4-15kW. Löydät siis aina oikean kokoisen lämpöpumpun, joka soveltuu talosi tarpeisiin täydellisesti.

Kun haluat vaihtaa vanhan lämpöpumppusi uuteen, olemassa olevat keruupiirit ovat usein lyhyempiä kuin mitä nykyiset energiatehokkaammat lämpöpumput vaativat. Boschin keruupiirin valvonta-automatiikka mahdollistaa maksimaaliset säästöt vanhasta keruupiiristä. Compress 7001i on siten loistava valinta saneerauskohteen maalämpöpumpuksi.

Erinomainen käyttöveden tuotto
Compress 7001i LWM:ssä on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja älykäs automatiikka, joka sovittaa käyttöveden lämmityksen käytön mukaan. Automatiikka havaitsee esimerkiksi kylpyammeen täytön ja sovittaa veden lämmityksen käytön mukaan. RST-kierukkasäiliöllä voidaan lisäksi tuottaa poikkeuksellisen runsaasti käyttövettä: jopa 300l/40 °C/12l/min.

Etäohjaus helpottaa elämää
Boschin EasyRemote-sovelluksella voit ohjata lämpöpumppuasi missä ikinä oletkin.

Tuotteen edut

  • Saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8, 3-12 ja 4-15 kW. Löydät siis aina oikean kokoisen lämpöpumpun, joka soveltuu talosi tarpeisiin täydellisesti.Teho riittää myös kylmimpinä päivinä eikä lisäsähköä useinkaan tarvita.

  • Älykäs automatiikka ja uusin teknologia mahdollistavat vuosilämpökertoimeksi jopa 5,85* ja energialuokituksen A+++. (*Kylmä ilmasto, mallissa 3-12)

  • Tarpeen mukaan säädettävä käyttöveden tuotanto ja LWM-mallin sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja tehokas RST-säiliö tuottavat jopa 300l lämmintä käyttövettä.

  •  Helppo huoltaa ja siirtää asennuspaikalle. Lämpöpumpun kompressoriyksikkö irroitettavissa vain muutamassa minuutissa.

  • Bosch EasyRemote -sovelluksella mahdollisuus valvoa ja ohjata laitetta etänä tabletilla tai matkapuhelimella.

    LVI nro: 5361000
    Mitat (L × K × S)  600 x 1780 x 610 mm