Metro

Metro vedenlämmitin Zenit-110L seinä

Hinta: 599,00 € 877,00 €
Määrä: kpl
 Metro Vedenlämmitin Seinä Zenit-110l 2kW/230V Varolaite
Metro vedenlämmitin Zenit-110L seinä, emali

Toimituskulut: Erillisrahti: 25€
Toimitusaika: 2-3 arkipäivää.
 
ZENIT- sarja tuo tyylikkyyttä ja silmäniloa kotiisi tai mökille. 
 
Malli: Zenit E:

Eritoten alueille,missä vedessä on kalkkia ja/tai suolaa tämä ZENIT-malliston varaaja on soveltuva, juuri sen emaloidulla säiliöllään, suojaputkivastuksella ja lisäksi se on suoja-anodilla varustettu.
 
Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla paitsi edullinen ja helposti asennettava, myös tyylikäs. Tanskalainen Metro tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita lämminvesivaraajia. Saat varaajan, jota putkiasentajat itsekin suosittavat.

METRO-lämminvesivaraajat sopivat hyvin suomalaisen veden vaihteleviin ominaisuuksiin ja täyttävät Suomen lain määräykset. Lämminvesivaraajien rakennepaine on 10 bar, METRO-lämminvesivaraajien muotoilu edustaa ajatonta tyylikkyyttä

Tekniset tiedot:
Metro varaaja 110 l Zenit E
Lvi-nro: 5273044
Korroosiosuojaus: emali
Sisältää: varolaitteen ja sekoitusventtiilin
Pistotulppa mukana
Teho: 2kW /230V 
Korkeus: 1030 mm
Leveys: 460 mm
Syvyys: 460 mm
Paino: 59kg
Lämmitysaika: + 5’ C …+70’C : 250 min
Kertasaanto + 40’C = 220 l
Norm.suihku 12 l/min
Piiloasennuskannakkeiden asennuskorkeus on 170 mm varaajan yläreunasta alaspäin.
Kaikkiin saatavana +88°C termostaatti, saantolisäys n. +25 % (ei suositella kalkkisiin vesiin).

TAKUU:
Takuu Metro-varaajilla on 2 vuoden takuu.

Valitse oikea korroosiosuojaus .:
Eri vesilaatuja varten METRO-varaajamalleja löytyy sekä emaloituna että ruostumattomasta teräksestä (RST) valmistettuna. Kunnallisissa vesissä voi pääsääntöisesti käyttää emali- tai RSTvaraajaa, mutta porakaivo-, lähde- ja järvivesien kanssa mikään korroosiosuojaus ei ole riittävä kaikille vesilaaduille. Tästä esimerkkinä vahvasti kloridipitoinen vesi, johon soveltuu vain emalivaraaja. Emalista korroosiosuojaa käytettäessä suoja-anodi on tarkastettava säännöllisin väliajoin.
Säästä lämmintä vettä : Veden lämpötila pidetään lämminvesivaraajassa yleensä noin 70 °C:ssa. Kaikki METRO-mallit on varustettu säädettä-vällä sekoitusventtiilillä, joka sekoittaa kuuman ja kylmän veden haluttuun lämpötilaan. Tämä säästää lämmintä vettä ja estää liian kuuman veden pääsyn varaajasta. Tämä on erityisen tärkeää, silloin kuin taloudessa on pieniä lapsia. METRO-lämminvesivaraajat on eristetty freonittomalla, muotoonvaletulla eristeellä. Tämä merkitsee sitä, että varaaja pitää lämmön varmasti sisällään. 

Minkäkokoinen varjaaja minulle?
Aina sopivan kokoinen lämminvesivaraajasta kertalämmityksellä saatava käyttöveden (40 °C) määrä riippuu varaajan koosta.
METRO-lämminvesivaraajia on saatavana tilavuudeltaan 5–450-litraisena. Saat 300 litran varaajalla kertalämmityksellä 40 asteista käyttövettä noin 600 litraa. Varaajan valintaan vaikuttavat perheen koko sekä lämpimän käyttöveden kulutustottumukset. Lämpimän käyttöveden Kahden aikuisen ja yhden lapsen taloudessa kuluu vettä noin 400–500 litraa vuorokaudessa, kahden aikuisen ja kahden lapsen taloudessa 500–650 litraa. Käyttöveden tarve-esimerkkejä (40 °C): • Suihku 3–4 min 40 litraa • Kylpy 140 litraa • Käsin tiskaus 15 litraa

Helppo asentaa ja käyttää
Kaikissa METRO-lämminvesivaraajissa on mukana selkeä, suomenkielinen asennus- ja käyttöohje. Putkiliitännät ja sähkökytkennät on otettu huomioon jo varaajaa suunniteltaessa ja siksi esimerkiksi tarkistus- ja huoltotoimenpiteiden suorittaminen on helppoa. Seinä- ja vaakamalleissa on asennusta helpottava erillinen teline. METRO 300 -modulivaraajan asennustila on markkinoiden suurin.
 
Lataa tästä