Arctic Faucets

Pesuallashana Arctic Faucets Flux mattamusta

Hinta: 88,00 8800 142,80 € 14280
Määrä: kpl

Tiedostot

Arctic Faucets pesuallashana Flux AF012052 mattamusta
Pesuallashana Arctic Flux , mattamusta
Tuotekoodi: AF012052


Toimitusaika 2-5  arkipäivää. HETI SAATAVILLA!
Toimituskulut: 9,90 jos ostoskori on alle 150€ (ei koske erillisrahtituotteita)

Pesuallashana Flux hanan muotoilu on ajatonta, jonka kaareva muoto tuo sopivasti pehmeyttä kotisi kylpyhuoneeseen.

Hanat on Suomessa suunniteltu sekä testattu Eurofins Expert Services:n toimesta. Hanojen suunnittelun innovaationa on arktinen pohjoismainen luonto. Arctic Faucetsin hanoilla, suihkuilla ja sekoittajilla on 5 vuoden takuu.

Väreinä klassinen kromi & trendikäs mattamusta. 

  1. QuickMount: QuickMount-pikakiinnityksellä asennat hanasi jopa 20 sekunnissa altaan päältä. QuickMount on uudenlainen ja nopea pikakiinnitys, joka helpottaa huomattavasti asentajan työtä.
  2. EcoFeel: EcoFeel Säätöosa antaa kädelle pienen tunteen hanaa avattaessa, joka ohjaa ekologisempaan veden kulutukseen.
  3. TAQ FLX: TAQ FLX-putkessa on uusi Tucain insinöörien suunnittelema Anti Corrosion-sidos, joka mahdollistaa entistä pidemmän käyttöiän.
  4. 5 vuoden takuu: Myönnämme 5 vuoden takuun Arctic Faucets-hanoille, suihkuille ja sekoittajille.
  5. Ääniluokka 1: Arctic Faucets hanojen äänitaso on alle 20 DB.
  6. Korkeus:  138 mm.
  7. Ulottuma: 108,7 mm.
  8. STF-Tyyppihyväksytty.

Arctic Faucets:n inspiraationa on vahvasti pohjoismainen luonto. Hanojen suunnittelussa on käytetty pohjoismaisen luonnon eri muotoja. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja tästä syystä testaamme kaikki hanamme EuroFinsillä.  Tuotteilla on STF-Tyyppihyväksyntä.

Annamme 5 vuoden takuun hanoillemme, suihkuillemme ja sekoittajillemme. Hanamme ovat käyneet uusimmat kansallista tyyppihyväksyntää varten olevat testit kuten mm. sinkkikato testin. Voit näin ollen juoda turvallisesti hanoistamme. 

Arctic Faucets on osa FinnArctic Brändiä, joten hanojemme alku on vahvasti suomalaisessa perheyrityksen käden jäljessä. Haluamme ylpeänä esitellä uuden hana brändin tuomaan Suomalaista muotoilua jokaiseen kotiin.