Saniflo-SFA

SaniCompact Elite wc-istuin Eco+

Hinta: 999,00 € 1205,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

SFA SANICOMPACT Elite on kompaktimallien suurikokoisin versio. Kaksoishuuhtelulla varustettu kompakti WC-istuin sisäisellä silppuripumpulla.
Asenna helposti ja pienellä vaivalla WC-istuin melkein minne vain. SaniCompact istuin tarvitsee ainoastaan pistorasian ja vesipisteen, sekä ohuen, 32 mm, viemäröinnin, ja WC-istuin on käytössä.

SaniCompact Elite WC-istuin, sisäänrakennetulla silppuripumpulla

Toimitusaika 10- 15 arkipäivää.
Toimituskulut: Erillisrahti 9,90€.


Elite on oikea valinta kun huone on hieman tilavampi ja haluat mukavan istuimen jossa on hieman pidempi istuin. Siinä on sama Compact-mallien tilaasäästävä, sisäänrakennettu silppuripumppu kuin 43-mallissa. Se soveltuu ihanteellisesti niin pienempien kuin suurempienkin tilojen hyödyntämiseen: yksiöt, komerot, bideen tilalle, portaiden alle, kellarihuoneet jne.

 
Tyylikäs SaniCompact Elite WC-istuin sisäänrakennetulla silppuripumpulla mahdollistaa WC:n sijoittamisen pieneenkin tilaan helposti ja nopeasti  viemäreistä riippumatta.

Nykyaikaisen kylpyhuoneen kalustukseen sulautuvissa SaniCompact WC-istuimissa on liitäntämahdollisuus sekä WC:n että pesualtaan huuhteluvesien poispumppaamiseksi. WC:n huuhteluveden säästämiseksi SaniCompact WC-istuimissa on kaksoishuuhtelu 1,8/ 3 litraa. Modernin ilmeen SaniCompact-malleissa on varustettu pehmeästi sulkeutuvalla istuinkannella.

 
Useimpiin asennuskohteisiin sopiva silppuripumpulla varustettu ylellinen WC-istuin on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat WC:n tai kylpyhuoneen tilaan, josta puuttuu perinteinen viemäröinti. Muunna vaikka komero lisä-WC:ksi nopeasti ilman työlästä lattian piikkaamista. Pumpulla varustetun WC-istuimen asennus on helppoa ja pumpun huoltotarve minimaalinen.

Silppuripumpun toimintaperiaate on yksinkertainen. WC huuhdellaan, jolloin vedenpinta nousee ja silppurimoottori käynnistyy. Moottorin pyörittämät terät möyhentävät huuhtelujätteen, minkä jälkeen huuhtelujäte pumpataan eteenpäin putkea pitkin (max. 3 m pystysuoraan, max. 30 m vaakasuoraan) ja johdetaan tavalliseen viemäriputkeen.

Tuotetiedot:

Tuotemerkki: SFA SaniCompact Elite
Tuotenumero: 103678
Tuotekoodi: 103678
LVI-numero: 5658925

Korkeus: 490.0 mm
Syvyys: 555.0 mm
Leveys: 360.0 mm
Teho: 550 W
Jännite: 220-240 V
Kotelointiluokka IP: 44 info
Vedenkulutus: 1,8 - 3 litraa
Sähköliitäntä: 220-240 V, 50 Hz
Nimellisvirta: 2,5 A
Moottorin pyörimisnopeus: 800 rpm
Minimivedenpaine: 1,7 bar
Poistoputken halkaisija: 32 mm
Tulevan veden maksimilämpötila: 35 °C
Nostokorkeus: 3 m
Pumppaus vaakasuoraan: 30 m
Paino: 30.3 kg

Toimitukseen kuuluu:
Takaiskuventtiili
WC-istuin
Lattiakiinnikkeet