Kratki

Terassilämmitin Patio Mini musta kaukosäädin

Hinta: 1525,00 € 2050,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Turvallinen Terassilämmitin Patio Mini musta kaukosäädin kanssa

Terassilämmitin Patio Mini musta kaukosäädin

PATIO / MINI / G31 / 30MBAR / CZ

Toimitusaika 10-21 arkipäivää
Toimituskulut: Erillisrahti: 45,00
Tehdas toimitus

PATIO MINI on tyylikäs kaasulämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on palo näkyvissä neljällä sivulla. Tämän ansiosta se on ainutlaatuinen kaasukäyttöinen terassi tai puutarhavalaisin. 

MODERN DESIGN 

Pieni ja moderni ulkoasu PATIO MINI sopii melkein mihin tahansa. Lämmitin voi olla elegantti sisustus kotiterassilla tai puutarhassa. Sitä voidaan käyttää myös hotellin ja ravintolateollisuudessa mielenkiintoisena täydentävänä ruokailu- ja vapaa-ajan tilaan. PATIO MINI: n houkutteleva ulkonäkö ja miellyttävä lämpö tekevät puutarhasta ja terassista taloja ja ravintoloita aina täynnä vieraita sekä kevään, kesän että syksyn iltoina. Tulen luonnollinen visio varmistetaan käyttämällä modernia keraamista poltinta .

UUSI KÄYTTÖ    

PATIO MINI ei aiheuta mitään ääniä tai hajua. Sen toiminta ei vaikuta ilmankiertoon, mikä on erityisen tärkeää allergisille käyttäjille. Sitä voidaan helposti siirtää ja sijoittaa paikalle, jonka me valitsemme asennettujen pyörien ansiosta. Kun asetat sen kohdepisteeseen, estä pyörät.

Laite voi toimia täydellä teholla, jatkuvasti jopa 30 tuntia . PATIO MINI ei tarvitse puhdistaa lasia, koska tulipalo ei tupakoi. Laite on suunniteltu 11 kg: n pulloihin. Sen käyttöönotto on erittäin helppoa ja intuitiivista yhdellä painikkeella, joka sijaitsee tulisijan alapuolella.

TURVALLISUUS korkeimmillaan

PATIO MINI toimii nestekaasulla sylinteristä, joka on piilotettu kotelossa. Liekit on suljettu lasikammioon, joka suojaa meiltä suoraan tulelta. Tämän ansiosta voit nauttia täysin kontrolloiduista liekinpelistä. Käytetään rakentamisessa lasi on erityisen lämmönkestävä keramiikka käytetään myös perinteinen takka inserttejä, joka kestää lämpötiloja jopa 800 ° C Laitteen kotelon pohjaosa on valmistettu teräksestä, joka on päällystetty jauhemaalilla. 

Lämmittimen ylärakenne takaa palavan tulen suojaamisen tuulta. Lisäksi se ohjaa tasaisesti siihen syntyvää lämpöä neljään sivulle. PATIO MINI on varustettu erityisellä valssausventtiilillä, joka rullatessa katkaisee automaattisesti kaasun syötön ohjaimelle, joka pysäyttää liekin. Laite ei ole riippuvainen sähköasennuksesta, joten olemme varmoja, että jopa sähkökatkoksen sattuessa se sytyttää terassin tai puutarhan. 

Lämmitin on varustettu täysin turvallisella ja kehittyneellä automaattisellakaasunohjausjärjestelmällä, joka suojaa hallitsemattomalta polttoainevuodolta. 
Lisäksi PATIO MINI on varustettu 
termoparianturilla, jokajos ohjauspolttimen liekki puhalletaan pois, se katkaisee kaasun syötön polttimeen. Sisäänrakennetun ohjaimen ansiosta voimme suojata laitetta lasten luvattomalta sytytykseltä tai suunnitella sen sisällyttämisen tai poissulkemisen tietyn päivän aikana.

Tekniset tiedot:
Lämmitysvoimakkuusalue (kW) 4.0 - 8.2
Polttoainetyyppi tekninen kaasu lpg
Paino (kg) 64,0
Materiaali teräs ja lasi
Leveys (cm) 44,20
Korkeus (cm) 136,60
Syvyys (cm)  44,20