Energy Save

Ilma-vesilämpöpumppu ENERGY SAVE NPT9/11-V7-S 11kW varaajalla

Hinta: 6390,00 639000
Määrä: kpl

Tiedostot

Energy Save PT9/11-V7-S  Ilma-vesilämpöpumppu 11kW varaajalla
Energy Save PT9/11-V7-S  Ilma-vesilämpöpumppu 11kW varaajalla
Tuotenumero: CLC506+ CLC511

Toimituskulut: 65,00
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Olitpa lämmittämassa kiinteistöäsi sähköllä, öljyllä, puulla, pelleteillä tai kaukolämmöllä tänään, voit käyttää erittäin tehokasta ES-ilma- / vesilämpöpumppua lähtökohtana luodaksesi suuria säästöjä, toiminnallisuutta ja turvallisuutta nykyaikaisessa, avoimessa ja tulevaisuudenkestävässä lämmitysjärjestelmässä – jolla on kyky muuttaa ja täydentää järjestelmää tulevaisuudessa tarpeiden muuttuessa!

ES NP-V7-S -yksiköt ovat erittäin tehokkaita lämpöpumppuja, joissa käytetään perinteistä R410A-kylmäainetta. Suunniteltu korkeaan suorituskykyyn ja pitkään käyttöikään Nimessä ”S” tarkoittaa Split-tyyppistä liitäntää, mikä tarkoittaa, että hydraulijärjestelmä on kytketty sisäyksikköön. Sisä- ja ulkoyksikön välinen yhteys tehdään kylmäaineputkistolla. Hätätilanteessa ulko - yksikössä ei ole veden jäätymisvaaraa. Lämmitysteho on 6–13 kW.  NPT:ssä on niin sanottu All-In-One-sisäyksikkö, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu vesisäiliö, joka lämmittää tuoretta saniteettivettä kelan läpi pyynnöstä. NP-V7-S-lämpöpumput tekevät kodistasi lämpimän ja viihtyisän.

Tekniset tiedot
Lämpöpumppu Energy Save PT9/11-V7-S varaaja 9/11 kW -sisäyksikkö. Tämä varaajallinen sisäyksikkö on suunniteltu asennettavaksi talon ainoaksi lämmönlähteeksi tekemään sekä käyttövesi että lämmitysvesi yhdessä vastaavatehoisen V7-ulkoyksikön kanssa. Kylmäaine on R410. Tuote voidaan kytkeä langattomaan WiFi-verkkoon.