Lämmityspatterit Purmo Ventil Compact CV

Lämmityspatterit Purmo Ventil Compact CV

Olohuoneiden ja käytävien pitkille seinille on vaikea keksiä parempaa käyttöä kuin ripustaa niille Purmon klassisia teräslevyradiaattoreita. Ne asennetaan lähelle lattiaa pois näkyvistä, joten ne ovat erittäin tehokkaita huomaamattomuudestaan huolimatta. Nauti lämpösäteilystä. Korkeutta on matalimmillaan 200 mm, ja pituutta on jopa kolme metriä.

Ventil Compact näyttää perinteiseltä radiaattorilta, jota on pidennetty ja jonka koko on muutettu nykyiaikaiseen sisustukseen sopivaksi. Tässä radiaattorissa on vakiona integroitu venttiili. 200 mm:n korkeus säästää tilaa. Oikea valinta suurien ikkunoiden alle tai moderniin toimistoon. Ventil Compact tuo tullessaan kaikki Purmo- lämmityksen edut. Saatavana myös kaksipuolisilla etulevyillä varustettuna (FFCV/RRCV).

Purmo Ventil Compact on varustettu päälliritilällä ja päätylevyillä ja kolme eri etupaanelia (standard CV, Plan FCV ja Ramo RCV) on saatavissa. 

Plan ja Ramo Ventil Compact on huomaamatonta muotoilua parhaimmillaan. Litteän paneelin selkeät profiloidut linjat kulkevat koko etuosan pituudelta ja integroitu venttiililaitteisto on näkymättömissä radiaattorin sisällä.

Purmon paneeliradiaattorit on tarkoitettu suljettuihin vesikeskuslämmitysjärjestelmiin.

Järjestys: