KAN-therm

KAN-therm lattialämmitysjärjestelmässä käytettävät putket ovat happidiffuusiosuojattuja PE-RT-muoviputkia. Putkien koot ovat 12, 16 tai 20 mm riippuen suunnitellusta lattiarakenneratkaisusta ja tarvittavasta lämmityskapasiteetista. Valikoimasta on siis helppo löytää paras teknillinen ja kustannustehokkain ratkaisu asiakkaan tarpeisiin.
 
Lattialämmitysputken halkaisijasta riippuen on putkia saatavilla 200 m, 300 m ja 600 m kelapituuksilla.
 
KAN-therm PE-RT lattialämmitysputken loistavat mekaaniset ominaisuudet tekevät putkesta äärimmäisen elastisen. Putkien taivuttaminen asennuksen aikana on turvallista ja sen purkaminen kelasta on nopeaa ja helpoa ilman, että se kiertyy akselinsa ympäri, joka taas aiheuttaa jännitteitä putkeen. 
 
Lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmästä toteutettuna KAN-therm PE-RT lattialämmitysputkilla tulee betonin valamisen jälkeen tärkeä osa lattiarakennetta. Järjestelmän mekaanisten osien kestävyys ylittää helposti lämmitysjärjestelmän eliniän ja jopa rakennuksen eliniän.
 
Yhtenäinen putken rakenne pitää ratkaisun kustannustehokkaana ja laadukkaana eikä rakennuksen lämmönjakojärjestelmästä tarvitse omistajan enää murehtia. 
 
KAN-therm PE-RT lattialämmitysputki on yksinkertaisesti paras putki lattialämmitys- ja viilennysjärjestelmien asennuksiin. 
Järjestys: