Info

TALOOSI.FI LUOTETTAVAA LVI-ALAN VERKKOKAUPPAA JO VUODESTA 2009

Taloosi.fi on MixSix Palvelut Oy:n ylläpitämä kotimainen verkkokauppa, joka myy eri valmistajien kylpyhuone-,keittiö- lämmitys – ilmanvaihto- sekä vesi-ja viemäri – tuotteita suoraan kuluttajille.

Valikoimastamme löydät korketasoiset ja laadukkaat  tuotteet mm.  keittiöaltaat, keittiöhanat , kylpyhuonekalusteet, pesualtaat, wc-istuimet , pesuallashanat, suihkuhanat, bidet –hanat, ammeet, wc-istuimet,  ilmanvaihtolaitteet, suodattimet, lämmityskattilat, lämmitystarvikkeet,  lämminvesivaraajat, energiavaraajat, aurinkolämmitystuotteet, jätevesiratkaisut, lvi-tarvikkeet ym. Jos etsit jotakin mitä et juuri löydä sivuiltamme, kysy, niin etsimme sinulle tuotteen. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, sisustus- ja lvi-suunnittelua, sekä -konsultointia.

Nettikaupastamme voit tilata turvallisesti nopealla toimitusajalla. Toimitukset tapahtuvat postin, matkahuollon tai kuljetusliikkeen kautta lähimpään postitoimipaikkaan tai matkahuoltoon, tai jopa suoraan kotiin, kookkaat tai painavammat tuotteet toimitetaan kuljetusliikkeiden kuljetuksella suoraan kotipihaan. Paytrail- maksupalvelu  toimii asiakkaan ja yrityksen välissä, jolloin asiakas saa aina tilaamansa tuotteen tai rahat takaisin.
Myymme tuotteita suoraan kuluttajille sekä yritysasiakkaille. Tuotteiden hinnat sisältävät alv. 24%. Kun rekisteröidyt asiakkaaksemme, on sinun jatkossa helpompi tehdä tilaus, ja pääset seuraamaan tilaushistoriaasi.
 
Meiltä on mahdollista saada myös :
- Sisustussuunnittelu ja -konsultointi
- Lvi- suunnittelu ja -konsultointi
- Käytön opastukset
- Takuuhuollon ohjaus
 
Näitä voit kysyä meiltä:
(arkisin 09.00-15.00)

Asiakaspalvelu
+358 44 2393 874
info@taloosi.fi

Tekninentuki
+358 46 9050 477
tekninentuki@taloosi.fi

Sisustaminen / Asiakaspalvelu englanniksi
+358  44 970 8085
interior@taloosi.fi
 
Ota yhteyttä ja tervetuloa kauppaan.