Peilikaapin asennus, alk.

Hinta: 259,00 25900
Määrä: kpl

Tiedostot

Peilikaapin asennus
Peilikaapin asennus

leveys max 60 cm 259€ sis. alv 24 %
leveys yli 60 cm 289€ sis. alv 24%

Asennuksen kulku:
1. Tilaa tuote sekä asennus
2. 24 Center ottaa sinuun yhteyttä
3. Ilmoita 24 Centerille, kun tuote on saapunut kohteeseen
4. Asennus suoritetaan 5 arkipäivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut asennuskohteeseen 5. 24 Center laskuttaa teiltä mahdolliset lisätyöt työn suorituksen jälkeen

Asennuksessa huomioitavaa: Asennus suoritetaan 5 arkipäivän sisällä siitä, kun tuote on saapunut asennuskohteeseen. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa 24 Centerille, kun tuote on saapunut asennuskohteeseen. 24 Center lähettää asiakkaalle (sms/sähköposti) tilauksen seurantasivun, josta voi seurata asennuksen etenemistä.

Asennuspalvelun sisältö:
● Vanhan peilikaapin irrotus ja poiskuljetus ja kierrätys
● Vanhojen reikien paikkaus silikonilla
● Uuden peilikaapin kasaus ja asennus
● Peilikaapin sähköjen kytkentä samassa tilassa olevaan sähkörasiaan
● Sähköturvallisuusmittaukset ja asennuspöytäkirja
● Asennuspaikan siistiminen
● “Asennus Suomessa. (pl. Ahvenanmaa) Jos kohde sijaitsee huomattavan kaukana asutuskeskuksista, matkoista voi tulla jälkikäteen perittäviä lisäkuluja tai asennuksen toimitusajan muutoksia (esim. Lapin syrjäseutu). Tällaisissa tilanteissa 24 Centerin asiakaspalvelu on aina etukäteen yhteydessä asiakkaaseen.”

Asennuspalvelu ei sisällä:
● Muutos-, purku- tai rakennustyöt
● Muut sähkötyöt kuin peilikaapin kytkentä
● Vanhan peilikaapin irrotuksesta aiheutuvat korjaustyöt Asiakkaan huomioitava:
● Tarvittaessa erillinen vikavirtasuoja asennetaan lisätöinä + tarvikkeet
Mahdollisista paikan päällä ilmaantuvista tai ennalta sovituista lisätöistä laskutetaan 80€/ tunti (sis. alv 24%). Minimiveloitus 1 tunti. Tarvikkeet toteutuneen mukaan OVH. hinnoilla sekä mahdollinen huoltoautokorvaus 40€ (sis. alv 24%) jos asennuskohteesta lähdetään hakemaan puuttuvia tarvikkeita.

Huom! Asentajan tulee pystyä suorittamaan työ ilman merkittäviä siivous- tai purkutöitä. Tilaajan tulee varmistaa, että tuotteen voi asentaa asennuskohteeseen. Jos asentaja huomaa, että tuotetta ei voi asentaa kohteeseen tai tuote on vääränlainen, asiakkaalta veloitetaan käynnistä 80 euron (sis. alv 24%) maksu