ALE 30 %
  • Pienpuhdistamo Pipe-Life Sauna-Seppo
  • Pipelife Sauna-Seppo pienpuhdistin
  • Pipelife Sauna-Seppo pienpuhdistin
  • Pipelife Sauna-Seppo pienpuhdistin
  • Pipelife Sauna-Seppo pienpuhdistin
Pipelife

Pipelife Sauna-Seppo pienpuhdistin

Hinta: 465,00 46500 673,05 € 67305
Määrä: kpl

Tiedostot

Pipelife Sauna Seppo kantovesisuodatin, pesuvedet puhtaiksi edullisesti! 

Sauna-Seppo, Pipelife, kantovesisuodatin

Toimituskulut : 19€. 
Toimitusaika:  5-9 arkipäivää

 
Haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmät yhden tai useamman kiinteistön jätevesien puhdistamiseen
 
Sauna-Seppo kantovesisuodatin,  sopii siirtolapuutarha-, kesä- ja, mummonmökkien sekä rantasaunojen jätevesien puhdistukseen. 
 
Sauna-Seppo on yksinkertainen ja helppokäyttöinen painovoimaiseen suodatustekniikkaan perustuva puhdistin. Sauna-Seppo sopii siirtolapuutarha-, kesä- ja, mummonmökkien sekä rantasaunojen jätevesien puhdistukseen. Sauna-Seppoon ei tule johtaa käymälävesiä. Sauna-Seppo puhdistaa pesuvedet suodattamalla Nordkalk Filtra P -suodatinmassan lävitse painovoiman avulla. Veden kiintoaineet jäävät puhdistimeen ja suodatinmassa poistaa vedestä fosforin ja bakteerit. Puhdistetun veden voit johtaa maastoon.

Sauna-Sepon asentaminen on helppoa ja onnistuu myös ilman ulkopuolista apua selkeiden ohjeiden avulla. Sauna-Sepon voit asentaa maan päälle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin. Liität vain tulo- ja poistoputket paikoilleen ja varmistat tarvittessa tuuletuksesta.

Sauna-Seppo pienikokoinen, kevyt ja helppo käsitellä. Tuotetta voidaan käyttää myös vesistöjen läheisyydessä tai kallioisille tonteille, joille imeytykseen perustuvien käsittelyjärjestelmien asentaminen olisi mahdotonta. 
 
Sauna-Seppo on hintaluokassaan ainoa desinfioiva puhdistin, joka korvaa käyttötarkoituksessa Sauna-kaivon ja poistaa jätevedestä fosforin lisäksi myös bakteerit.
 
Tuotetiedot; 
- Lvi-numero: 3625410
Pipelife-numero 390 385
  helppo asentaa ja huoltaa
• leveys 600 x 600 mm, korkeus 686 mm
• tuloyhde 507 mm pohjasta
• poistoyhde 380 mm pohjasta
- Toimitussisältö: Sauna-Seppo (paino 20 kg) ja 18 kg Fosforinpoistomassaa
- Valmistettu kierrätysmateriaalista
- Asennus: maan päälle tai maan alle, rakennusten seinustoille tai kellariin
- Harmaiden vesien vähäisilleä määrille suunnitellun Sauna-Seppo puhdistimen käsittelykapasiteetti on teoreettisesti 500 litraa vuorokaudessa. Sauna-Sepossa on 30 litran puskuritilavuus ja suodatin käsittelee jätevettä 20 litraa minuutissa. 

Suuremmassa kuormituksessa on huomioitava seuraavat: 

Vuorakausikapasiteettia suuremmat vesimäärät heikentävät puhdistustehoa. Kapasiteetin maksimikäytössä myös fosforimassan kulutus lisääntyy. Nordkalk Oyj:n tutkimusten mukaisesti 500 litran vesimäärällä vuorokaudessa yksi täyttösäkki kestää 30 käyttöpäivää

 
Katso