DockMarine Nordic

Uimalaituri Rotodock 4,9 x 1,5 metriä, sis kulkusillan ja uimaportaat, harmaa

Hinta: 3052,50 305250 3460,00 € 346000

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

DockMarine Nordic Rotodock uimalaituri 4,9 x 1,5 metriä sis kulkusillan ja uimaportaat, harmaa. Rotodock modulaarinen kelluva laiturijärjestelmä valmistetaan Polyeteenistä ja ne ovat käytännössä täysin huoltovapaita.
Uimalaituri 4,9 x 1,5 metriä sis kulkusillan ja uimaportaat, harmaa

Toimitusaika: 5-12 arkipäivää     KYSY
Toimituskulut: Erillisrahti: €249,00 (kuorman purku)
Haja-asutusalueille harvempi jakelu 
(Rovaniemen ylöspäin rahti lisää, kysy tarjous!)


Rotodock modulaarinen kelluva laiturijärjestelmä valmistetaan Polyeteenistä ja ne ovat käytännössä täysin huoltovapaita. Laituri säilyy hyvin talvenyli ulkona ja tarvittaessa sen voi vaikka jättää talveksi veteen.

Rotodock tarjoaa ominaisuuksia ja etuja, joita mikään toinen laiturijärjestelmä ei pysty tarjoamaan. Laiturit on täysin muokattavissa ja muutettavissa tarpeen mukaan, sopii kaikkiin olosuhteisiin, erittäin kestävä rakenne, käytännössä huoltovapaa, sopii asennettavaksi kaikkiin laiturimalleihin lisänä tai itsenäisenä laiturina, jettilaiturit ja venelaiturit sopivat suoraan laiturijärjestelmään, poikkeuksellisen suuri määrä lisäosia saatavilla, erittäin helppo asentaa ja muuttaa.

KOKO:
Uimalaituri on 3 metriä pitkä ja 1,5 metriä leveä. Uimaportaat on asennettu laiturin ulkolaitaan. Kulkusillan pituus on 1,90 metriä, jolloin laiturin kokonaispituus on 4,90 metriä.

Laiturin asentaminen on helppoa ja nopeaa innovatiivisen hela-kiinnityksen ansiosta. Helat on valmistettu kumista ja komposiitista ja pitävät laiturielementit varmasti ja joustavasti toisissaan kiinni. Modulaarinen rakenne on erittäin vakaa ja omaa erinomaisen kantavuuden. Uimaportaat on valmistettu samasta Polyeteeni-materiaalista laiturielementtien kanssa ja väri vastaa täysin elementtien väriä.

Peruspaketti sisältää uimalaituri, kulkusilta, uimaportaat, helat ja kiinnikkeet (elementtien kiinnittämiseksi toisiinsa). Lisää elementtejä saatavana myös erikseen.

Tekniset tiedot:
Syvyys: 1500.0 mm
Uimalaiturin pituus: 3000.0 mm
Sillan pituus: 1900.0 mm
Kokonais pituus: 4900.00 mm
Kantavuus: 1.350 kg
Materiaali: Polyeteeni muovi
Väri: harmaa
Takuu 5 vuotta
Korkealaatuinen, valmistettu Euroopassa