DockMarine Nordic

Jettilaituri JetPort Plus, musta

Hinta: 2229,00 222900 2489,00 € 248900
Määrä: kpl
DM Nordic jettilaituri JetPort Plus, musta, uppoamaton jettilaituri


Jettilaituri JetPort Plus, musta
Tuote: 116-03-01060-0

Toimitusaika: 7-14 arkipäivää  (VIIKKO 16/2024 JÄLKEEN)
Pidätämme oikeuden toimitusmuutoksiin
Toimituskulut: Erillisrahti 299,00€ (kuorman purku)
Haja-asutusalueille harvempi jakelu 


Laiturin maksimi kelluttavuus on 1.200 kg ja säädettävien rullien (14 kpl) ansiosta jetti on helposti liikuteltavissa laituriin ja siitä pois. Ja tärkeimpänä rullien tuomana etuna on jetin pohjan säilyminen ilman naarmuja toisin kuin laiturimalleissa, jossa jetti liukuu laiturin päällä.

JetPort jettilaitureissa on keulastoppari, joka varmistaa että et kolhi jettiäsi laituriin jos ajat jettilaituriin liian kovaa. JetPort jettilaiturit ovat ainoat markkinoilla, joista löytyy tämä ominaisuus.

JetPort jettilaiturit ovat markkinoiden ainoat rullalaiturit, jotka eivät voi upota vaikka laituriin tulisi reikä. Laiturit ovat täytetty vaahdolla, joka myös parantaa niiden kantavuutta.

Miksi valita JetPort Plus:
  • Vaahtotäytteinen
  • Uppoamaton
  • Erittäin vakaa ja turvallinen käyttää
  • Kantavuus 1200 kg
  • Erittäin helppokäyttöinen
  • 14 säädettävää pyörää
  • Keulastoppari
JetPort on markkinoiden turvallisin ja vakain vesijettilaituri. Vaahtotäytteinen rakenne tekee JetPort-laitureista uppoamattomia ja tarjoaa markkinoiden korkeimman kelluntakapasiteetin.

JetPort on markkinoiden helpoin Drive On / Roll Off -jettilaituri, ja V-muotoisen sisäänajorampin ansiosta jetti on erittäin helppo ajaa JetPortille. 14 säädettävällä pyörällä vesijettisi liikkuu helposti takaisin veteen ja nousee laiturille yhtä helposti. Pyörät varmistavat, että jettisi runkoon ei tule naarmuja tai jälkiä ja jetti liikkuu aina yhtä helposti laiturin päällä riippumatta siitä kauanko edellisestä käyttökerrasta on aikaa. Keulastoppari varmistaa, että vesijetti ei mene laiturin yli ja palauttaa jetin oikeaan asentoon automaattisesti.

Rotaatio-valettu UV-suojattu polyeteenirakenne, jolla on poikkeuksellinen kelluntakyky ja vakaus. Jetportin alla olevat ilmataskut lisää laiturin vakautta.

JetPortilla jokapäiväinen jetin käyttösi on todella helppoa. Pienellä tönäisyllä jettisi liukuu veteen vaivattomasti, ja jetillä on yhtä helppo ajaa takaisin laiturin päälle. Voit liittää JetPortit toisiinsa helposti yhdysliittimillä.

Jettilaiturin mitat:
  • pituus 390 cm
  • leveys 150 cm
  • paino 160 kg

* 3 värivaihtoehtoa
* Ympäristöystävällinen
* Yhteensopiva Rotodock laiturielementtien ja Venelaitureiden kanssa, kattava valikoima lisätarvikkeita.
* 5 vuoden takuu
* Erittäin korkealaatuinen, valmistettu Euroopassa