SÄÄSTÄ 1,520 €
  • Sähkökattila Jäspi Ecowatti 13 kW HYBRID
  • Sähkökattila Jäspi Ecowatti 13 kW taloosi.fi
Kaukora

Sähkökattila Jäspi Ecowatti 13 kW HYBRID

Hinta: 3969,00 € 5489,00 €
Määrä: kpl
Jäspi Ecowatti sähkökattila on suunniteltu hyödyntämään ulkopuolista energianlähdettä vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja käyttöveden lämmityksessä.

Sähkökattila Jäspi Ecowatti

Toimitusaika 2-3 arkipäivää
Paikkakunnat, joissa määrätyt jako-päivät, toimitusaika 2-7 arkipäivää.

Toimituskulut: Erillisrahti 25€.
 
Hanki ensin sähkökattila, ja yhdistä siihen myöhemmin mm. aurinkoenergia!

Tuotetiedot: Lvi-nro 5058537
- Helppokäyttöinen ja
monipuolinen digitaalinen säätöyksikkö
- Automatiikka pystyy toteuttamaan
kolmen erillisen lämmönlähteen
ohjauksen
- Kykenee ohjaamaan kahta
lämmityspiiriä yhtä aikaa
- Freonivapaa polyuretaanieristys
-» 7-portainen sähkötehon
säätöautomatiikka
- Energiatehokkaat kiertovesipumput
- Avattavat levyt helpottavat asennusta

Jäspi Ecowatti on suunniteltu hyödyntämään ulkopuolista energianlähdettä vesikiertoisessa lämmitysjärjestelmässä ja käyttöveden lämmityksessä. Ecowatin automatiikka pyrkii aina hyödyntämään edullisen, ulkopuolisen lämmitysenergian, ja jossitä ei ole käytettävissä riittävästi, sähkölämmitys tulee apuun.

Kattila toimii täysin automaattisesti ulkoilmaohjatulla, tehonvalvonnalla varustetulla automatiikalla. Ecowattiin voidaan kytkeä maa- tai ilma-vesilämpöpumppu, veteen varaava takka, aurinkokeräimet tai muu tilapäinen tai toissijainen lämmönlähde. Ecowatti huolehtii,että lämpimän käyttöveden tuotto on riittävää, ja että lämmityksen menoveden lämpötila on oikea.

Jäspi Ecowatti koostuu kahdesta erillisestä säiliöstä, joista alempi toimii ulkopuolisen energianlähteen puskurisäiliönä ja ylempi säiliö käyttövesisäiliönä. Käyttövesi kulkeutuu käyttövesisäiliöön alemmassa säiliössä olevan kuparikampakierukan kautta.

Ecowatissa on pieneen tilaan saatu yhdistettyä monimuotoiset lämmitysmahdollisuudet ja runsas käyttöveden tuotto. Laitteen automatiikka kykenee ohjaamaan kahta lämmityspiiriä ja aurinko-järjestelmää. Ecowatti on modulimittainen ja tehtaalla asennusvalmiiksi varusteltu kokonaisuus