Aqva

Vaihtosuodatin B008 Aqva Ideal ja Dafi lasikannuihin, B100-15

Hinta: 10,95 1095
Määrä: kpl
Vaihtosuodatin Ideal ja Dafi lasikannuihin, B100-15. tuotekoodi B008


Vaihtosuodatin Ideal ja Dafi lasikannuihin, B100-15
Tuotekoodi: B008

Toimitusaika 2-4 arkipäivää. 
Toimituskulut 9,90.

Pidätämme oikeuden toimitusmuutoksiin

1KPL IDEAL JA LASIKANNUN VAIHTOSUODATIN
Sopii myös kaikkiin Britan kannuihin, jotka käyttävät "Brita Classic" suodatinta, eli pyöreää mallia, joka on halkaisijaltaa noin 6cm.

Vedenpuhdistuskannun vaihtosuodatin sisältää aktiivihiiltä ja inonvaihtomassaa sitoutettuna Aqualen kuitutekniikalla.

Vaihtosuodatin Aquaphorin Ideal ja Dafi:n lasisiin vedenpuhdistuskannuihin. Parantaa juomaveden makua sekä laatua. Poistaa vedestä epäpuhtauksia, klooria, lyijyä, orgaanisia yhdisteitä sekä muita hanavedessä mahdollisesti esiintyviä epäpuhtauksia.

Suodattimen suodatusmäärä 170L.

Ajallinen vaihtoväli 3kk.
  • Aqualen-tekniikalla toimiva suodatin on  tehokkaampi poistamaan raskasmetallit. Raskasmetalleilla on 800 kertaa suurempi affiniteetti Aqualenin ioninvaihtoyksiköissä kuin kalsiumilla ja magnesiumilla (tekevät vedestä kovaa). Suodatin tunnistaa ja poistaa raskasmetallit riippumatta veden kovuudesta, mihin perinteiset suodattimet eivät pysty.
  • Aqualen suodattimet ovat tehokkaampia bakteereita vastaan. Yllämainittujen metalli-ioneja poistavien ominaisuuksiensa johdosta, mukaan on saatu myös hopeaa.
  • Aqualenin käyttäminen yhdessä rakeisten absorbanttien, kuten hiilen, saa aikaan voimakkaan synergisen efektin. Tuloksena on suodatin, jonka ominaisuuksiin eivät pelkät sen komponentit yllä.
Käyttöönotto:
Suodatinta käyttöönotettaessa 2 ensimmäistä suodatettua kannullista vettä kaadetaan viemäriin. Aktivoinnin aikana suodattimesta saattaa irrotavaaratonta aktiivihiilipölyä, joka värjää tummaksi.