Kaukora

Ilma-Vesilämpöpumppu Jäspi Tehowatti Air Mono 8kw

Hinta: 7450,00 € 9053,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Ilma-Vesilämpöpumppu järjestelmä Tehowatti AIR Mono 8kW

Ilma-Vesilämpöpumppu järjestelmä Tehowatti AIR Mono 8kW

Toimitusaika 2- 7arkipäivää
Paikkakunnat, joissa määrätyt jako-päivät, harvempi jakelu
Toimituskulut: Erillisrahti: 45€

Uuden sukupolven inverter ilma-vesilämpöpumppuratkaisut omakotitaloihin

Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä

Tehowatti Air on kehitetty tuottamaan energiatehokkaasti lämmitystä ja käyttövettä niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Järjestelmän kehitystyössä on kiinnitetty erityisesti huomiota käytön ja asennuksen helppouteen sekä suureen käyttövesituottoon.

Jäspi Tehowatti Air:in ohjausjärjestelmänä on maalämpöpumpuistamme tuttu värinäytöllinen ohjauspaneeli, jossa on hyvin monipuoliset säätömahdollisuudet, kuten esimerkiksi:
• Viilennyksen ohjaus
• Kolme peruskäyttövesiasetusta (säästö, normaali ja luksus)
• Lämmityksen ja käyttöveden ajastusmahdollisuudet esimerkiksi loman ajaksi

Lisäksi ohjausjärjestelmässä on huomioitu erityisesti asennusystävällisyys. Esimerkiksi kierroslukuohjattu lämmitys-/latauskiertopumppu on itsestään säätyvä, joka mahdollistaa joustavan asennustyön, optimaalisen
toimintaedellytyksen ja suurimman mahdollisen energiasäästön loppukuluttajalle.

Jäspi Tehowatti Air järjestelmän sisäyksikön säiliörakenne on haponkestävää ferriittistä jaloterästä, joka soveltuu kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin. Myös lämpöpumpun latauskierukka on haponkestävää
terästä. Latauskierukalla mahdollistetaan järjestelmän käyttöveden nopea, energiatehokas ja tarkka lataus. Sisäyksikön 9 kW:n porrasohjattua, tehovahdilla varustettua lisäsähkövastusta ohjataan tarpeen mukaan inverter-kompressorin lisälämmöksi. Käyttövesisäiliön tilavuus 215 litraa ja muotoon valettu freonivapaa eristys takaa erinomaisen käyttövesituoton.

Jäspi Tehowatti Air:in ulkoyksikön inverterohjattu kompressori mahdollistaa erittäin energiataloudellisen lämmityksen ja käyttövedenvalmistuksen sekä kiinteistön viilennyksen kesäaikoina. Huippulaadukkaan ulkoyksikön kaikki komponentit ja materiaalit on valittu soveltumaan pohjoisen vaativiin olosuhteisiin.

Jäspi Tehowatti Air ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä koostuu kahdesta osasta:

 1. Ulkoyksikkö on Monoblock ilma-vesilämpöpumppu, joka ottaa energiaa ulkoilmasta ja siirtää kompressorin välityksellä näin saadun lämmön sisäyksikköön.
 2. Sisäyksikön kautta lämpö jaetaan sisätiloihin ja lämpimään käyttöveteen. Ulkoilman energiasisältö pienenee ilman kylmetessä. Jos ulkoa ei saada lämpöpumpulla riittävästi energiaa kiinteistön tarpeisiin, sisäyksikön lämmitysvastus avustaa lämmitystä automaattisesti ja takaa tarvittavan lisälämmö
Toimintaperiaate:

Ilma-vesilämpöpumpun Monoblock-ulkoyksikön lämmöntuottotehoa hienosäädetään automaattisesti sääolojen ja lämmöntarpeiden mukaan. Näin yksikön energiankäyttö pysyy mahdollisimman tehokkaana. Energia otetaan ulkoilmasta aina -20 °C lämpötilaan asti. Oikein matalissa lämpötiloissa lisäenergiaa saadaan lämmitysvastuksella vaiheittain, mikä takaa lisälämmön mahdollisimman vähäisen kulutuksen. Koska energiaa otetaan ulkoilmasta, ulkoyksikköön kerääntyy jäätä pakkaskeleillä. Tehowatti Airin toimituksessa on mukana varusteet, joilla sulatus tapahtuu tarvittaessa automaattisesti. Laite huolehtii kaikissa tilanteissa ulkoyksikön sulatuksesta ja sulatusveden eli kondenssiveden pois viemisestä talon viemäri- tai salaojajärjestelmään. Näin jäätä ei keräänny ulkoyksikön alle tai ympärille.

Ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö jakaa pumpun tuottaman lämmön ja lämmittää vuorotellen lämmityspiiriä ja käyttövettä. Sisäyksikössä on älykäs ohjausjärjestelmä, joka mukauttaa pumpun toiminnan talon lämmöntarpeeseen. Ohjauslogiikka optimoi jatkuvasti ilmavirtausta (kierroslukuohjattu puhallin), kylmäpiirivirtausta (elektroninen paisuntaventtiili) ja lämmönjakopiiriä. Lisäksi sisäyksikössä on sähkövastus, joka automaattisesti huolehtii lämmön riittävyydestä myös paukkupakkasilla. Sisäyksikkö on vain 1,8 metriä korkea, mutta siinä on sisäänrakennettu varaaja, johon mahtuu 215 litraa vettä, josta riittää käyttövettä suureenkin tarpeeseen.

Laitetoimitus sisältää asennuksessa tarvittavat laitteet ja komponentit. Nämä komponentit (muun muassa ohjausautomatiikka, paisuntasäiliö, kiertovesipumput, puskurisäiliö, vaihto- ja varoventtiilit) ovat tehdasasennettuja ja testattuja. Tämä nopeuttaa asennustyötä ja varmistaa järjestelmän korkean laadun.

 Tuotetiedot: LVI numero 5058534
sisältää: sisäyksikkö + IVLP (Mono 8 kW) + maateline

 • Voidaan liittää lattialämmitykseen tai kiinteistössä jo oleviin lämpöpattereihin
 • Sopii toimintateholtaan useimpiin omakotitaloihin (50-200 m²)
 • Tehontarpeeseen mukautuva ulkoyksikkö - maksimaalista tehoa minimaalisella energiankulutuksella
 • Tuntuvaa energiansäästöä
 • Ympäristölle ystävällinen
 • Huippuluokan tekniikkaa
 • Miellyttävä käyttää
 • Asennusystävällinen kokonaistoimitus
 • Käyttöalue -20 °C asti
 • Tuottaa max. 58-asteista vettä
 • MyUpway-etävalvonta vakiona

 


Tekniset ominaisuudet:
Kiinteistön sähkösyötön pääsulake min. 3x25A, virtamuuntajat vakiovarusteena. Käyttövedentuotto 40 °C laitteen ollessa eco-normal-luxus-tilassa 220–250–280 l. MyUpway-etävalvonta kuuluu järjestelmään vakiona.

Sisäyksikkö:
Paino: 115 kg
korkeus x leveys x syvyys:

1670 x 600 x 620
Vesitilavuus: 215 l
lisäsähköteho 9 kW porrasohjattu, tehovahti vakiona
Ulkoyksikkö:
900 x 1025 x 420 m
Paino: 90 kg
Kompressori : Inverter

Ulkoyksikön äänenpainetaso, 40 dB(A) 2 m etäisyydellä vapaassa tilassa
Maatelineen mitat:
400 x 630 x 769 mm

Energialuokka A++ / A
Veden lämpötila: max 58 °C
Alin toimintalämpötila: –20 °C
Asennus: LVI-asentaja
Energiansiirto: Energia siirretään veden avulla suoraan ulkoyksiköstä sisäyksiköön. Kaikki lämpöpumpputekniikka sijaitsee ulkoyksikössä