Jäähdytyslaite PANASONIC TZ25ZKE sisä+ulkoyksikkö

Hinta: 865,02 86502 939,92 € 93992
Määrä: kpl

Tiedostot

JÄÄHDYTYSLAITE PANASONIC TZ25ZKE SISÄ+ULKOYKSIKKÖ

Toimituskulut: Rahti 9,90 €
Toimitusaika: 2-3 arkipäivää

JÄÄHDYTYSLAITE PANASONIC TZ25ZKE SISÄ+ULKOYKSIKKÖ

Toimitusaika 2-3 arkipäivää
Erillisrahti 25 eur
Lvi DAN640

Panasonic TZ25ZKE jäähdytyskäyttöön (ei pohjavastusta), Jäähdytyskapasiteetti 2,5kW, Nanoex, Putket 1/4 ja 3/8, Toiminta-alue
-10°C - +43°C, SEER 7,0 / A++, Sisäänrakennettu WiFi, Tilasuositus: 25 – 100 m², Kylmäaine R32.

Jäähdytyskäyttöön tarkoitettu Panasonic TZ sopii sellaisiin talouksiin, jossa lämmitys hoituu muulla tavoin, kuten vesi-ilmalämpöpumpulla tai maalämmöllä ja ilmalämpöpumppua tarvitaan vain jäähdytyskäyttöön. Aerowings-ominaisuudella varustetuilla Panasonic TZ -ilmastointilaitteilla on sisämuotoilu, jossa on leveämpi sisäänottoritilä ja erittäin nopea puhallinnopeus, joka tuottaa suurempaa ilmamäärää. Pienikokoisena TZ -jäähdytyslaite on kotisi kapeiden tilojen valinta. Ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine.

Uudempi malli seinään asennettavasta TZ Super-compact Inverter jäähdytyspumpusta

  • Pieni ja tyylikäs muotoilu, joka on vain 78 cm leveä
  • Yksinkertainen asennus, helppo ylläpito
  • Sisäänrakennettu WLAN ja ääniohjaus
  • Puhtaampi ilma Panasonicin Nanoe™X -teknologialla
  • Infrapunakäyttöinen Sky Controller -ohjain
  • Erittäin hiljainen! Vain 20dB(A)
  • Lisämukavuutta Aerowingsin avulla
  • Korkeat energiasäästöt

Puhtaampi ilma Panasonicin Nanoe™X -teknologialla

Hydroksyyliradikaalit rajoittavat haitallisten aineiden sekä tietyntyyppisten virusten ja bakteerien toimintaa ja puhdistavat siten ympäristöä ja poistavat hajuja. Tällä kehittyneellä teknologialla voidaan puhdistaa luonnollisesti hengitysilmaa.

 

Pieni sisäyksikkö

Sisäyksikön leveys on vain 78 cm. Tämä mahdollistaa monipuolisempia asennuskohteita, mukaan lukien ovien yläpuolella oleva rajallinen tila. Tarkasti suunniteltu sekä asentajan että käyttäjän eduksi, TZ jäähdytyspumpun sisäyksikön asennusaika on merkittävästi lyhyempi.

Yksikön sisäkojeet ovat myös uudelleensuunniteltuja, jotta huolto olisi nopeampaa ja helpompaa. Elektroniikka ja johdotuskomponentit ovat nyt yhdellä puolella yksikköä huollon yksinkertaistamiseksi.

Sisäänrakennettu WLAN ja yhteensopiva Voice Assistant -palvelujen kanssa

TZ jäähdytyspumppu on yhdistettävissä verkkoon, jolloin se on ohjattavissa älypuhelimen avulla käyttäen Panasonic Comfort Cloud -sovellusta. Ohjaa, valvo, ajasta helpolla rajapinnalla. Yhdistämällä Panasonic Comfort Cloud -sovellukseen, yksikkö on hallittavissa Google Assistantin tai Amazon Alexan avulla*.
 

Erittäin hiljainen 20dB(A)

Olemme onnistuneesti valmistaneet yhden markkinoiden hiljaisimmista ilmastointilaitteista. Panasonic Inverter -ilmastointilaitteen sisäkäyttöääni on hiljennetty, kun Inverter jatkuvastti muuttaa tulotehoaan tarkempaa lämpötilasäätöä varten.