Aurinkosähköjärjestelmä Solar 50 + polttoainelämmitin Safire 2000B

Hinta: 1789,00 178900 2390,00 € 239000
Määrä: kpl
Aurinkosähköjärjestelmä Solar 50 + polttoainelämmitin Safire 2000B
Aurinkosähköjärjestelmä Solar 50 + polttoainelämmitin Safire 2000B

Toimitusaika 2-4 viikkoa. (pidätämme oikeuden toimitusajan muutoksiin)
Toimituskulut: Erillisrahti : 55€

Tuotekoodi: 105052A

1 x 50 W, aurinkopaneeli, monikide
1 x Asennusteline, alumiini säädettävä
1 x 5 A, lataussäädin LS0512B
1 x 51 Ah, Ritar RA‐51 AGM akku
1 x asennustarvikkeet
1 x Safire 2000B, polttoöljylämmitin
1 x Safire 2000B, seinänläpivientisarja
1 x Safire, polttoainetankki 30 l

Eurosolar on toimittanut suomen markkinoille laadukkaita aurinkopaneeleita ja aurinkopanelijärjestelmiä jo -90 luvulta saakka. Solarxon paneelit on valmistettu korkeiden laatukriteerien mukaan ja niille tarjotaan peräti 20 vuoden takuu. Paneelit on tasaisesti sähköä antavia monikidepaneeleita ja ne on kehystetty tukevalla alumiinikehyksellä, joten niiden asennus on helppoa.

SAFIRE mökkilämmitin tuo tasaisen lämmön mökillesi,portaattomasti säätyen.
Ne antavat tasaista kuivaa lämpöä, portaattomasti säätyen. Voit käyttää huoletta muita lämmönlähteitä, takkaa tai uunia - Safiren automatiikka huolehtii siitä, että mökkiä lämmitetään vain tarvittava määräLämmittimen tarvitsema paloilma otetaan lämmitettävän tilan ulkopuolelta ja pakokaasut ja palamisjäänteet palautetaan ulos. Jäljelle mökkiin jää vain puhdas kuiva lämpö, ilman kosteutta ja hajuja. Lämmittimen palokammioon syötetään ainoastaan palamisen aikana tarvittava polttoaine ulkoisella polttoainepumpulla ja mahdollisessa häiriötilanteessa pumppu katkaisee tarvittaessa syötön ja liekki sammuu välittömästi.Safire 2000B lämmittimessä on kiinteästi asennettu ohjaustaulu laitteen alaosassa. Laitteen käyttö on helppoa. Naksauta laite virtakytkimestä päälle ja muu hoituu itsestään. Lämpötilan säätö onnistuu yksinkertaisesti nappia painamalla. Halutessasi voit varustaa Safire lämmittimesi 1287B GSM ohjaimella, jolla voit pistää mökkisi lämpenemään jo etukäteen. Tullessasi mökille, sinua odottaa kuiva ja lämmin mökki.

Tekniset tiedot: 

Lämmitysteho: 0,7 - 2kW = 10 - 40 m2 lämmityspinta-ala
Polttoaine: biodiesel / dieselöljy / polttoöljy / valopetroli
Kulutus: 0,07-0,2 l/h = 1,7-4,8 l/vrk
Käyttöjännite: 12 V
Virrankulutus: 0,15-0,30 A 12 V DC (1,8 - 3,6 W)
Virrankulutus Gsm: 25mA (0,6 Ah/vrk) säästötila 14mA (0,34 Ah/vrk)
Käynnistys: Ohjaustaulusta tai GSM-ohjaimella(lisävaruste)
Lämpötilan / tehonsäätö: Automaattisesti termostaatilla, ohjaustaulu tai GSM
Mitat / paino: 600 x 170 x 212 mm / 10 kg

Lisävarusteita: (ostettava erikseen) 
Kauko-ohjattava säädin

 

SAFIRE lämmitin soveltuu erityisesti jatkuvan tasaisen lämmön ylläpitämiseen jopa yhden asteen tarkkuudella elektronisen termostaatin ansiosta. Mikäli lämmität muulla lämmönlähteellä SAFIRE pudottaa automaattisesti teohaan. Polttoöljyllä ja jopa dieseillä lämmittäminen on huomattavasti sähköä edullisempaa. SAFIRE lämmitysjärjestelmän avulla vapautat aikaa harrastuksille. Etäohjauksella varustettu Safire  lämmittää mökkisi etukäteen lämpimäksi, eikä sinun tarvi mennä enää kylmään kalseaan mökkiin, vaan vastassasi on lämmin tupa. Jos mökilläsi on varaava takka, on senkin lämpö käytettävissä usein vasta puoli vuorokautta sytyttämisen jälkeen. Safire antaa lämpöä heti. Voit käyttää yhtäaikaa myös muita lämmitysjärjestelmiä ja Safiren älykäs termostaattiohajus säätää lämpötilaa alaspäin muun lämmönlähteen toimiessa ja nostaaa taas tehoa lämmön noustessa. 

SAFIRE mökkilämmitin käyttää toimiakseen 12V jännitettä. Tehontarve on äärimmäisen pieni ja lämmitin pystyy käymään esimerkiksi yhdellä 60Ah akulla teoriassa kaksi viikkoa yhtä soittoa ilmän lataamista. Näinollen lämmittimen käyttöön riittää pieni aurinkosähköjärjestelmä, eikä lämmittimen toiminta vaadi olemassa olevalta järjestelmältä isoja vaatimuksia. 

SAFIRE Lämmittimen asennus on yksinkertaista suomenkielisten ohjeiden avulla. Käytössä lämmitin ei kuumene polttavan kuumaksi mistään kosketeltavilta pinnoilta. Käyntiääni on hiljainen ja sähkön kulutus minimaalista. 

SAFIRE:n  Kotelon värin voi valita joko valkoisen tai mustan kotelon väliltä. Kotelo on maalattu erittäin suurta kulutusta ja lämpöä hyvin kestävällä polttomaalilla ja se säilyttää värinsä ja ominaisuutensa vuosia haalistumatta.