Raita pienpuhdistamot

Biobox M -puhdistamo

Hinta: 669,00 € 730,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Pienjätevesipuhdistamo BioBox M, biologinen puhdistamo, joka on tarkoitettu pienemmille harmaajätevesimäärille, erinomainen mökkikäyttöön.

BioBox pienjätepuhdistamo

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimituskulut 0€.
 
Pienikokoinen ja erittäin helppohoitoinen harmaiden vesien puhdistaja mökille tai saunalle. Toiminta perustuu suodatinelementeissä tapahtuvaan mikrobitoimintaan - Ei tarvetta puhdistusmassoille tai sähkölle! Elementit nostetaan kerran vuodessa ylös ja pestään huuhtelemalla tai kevyesti harjaamalla.
Puhdistus perustuu biologiseen mikrobitoimintaan joka tapahtuu suodatinelementeissä. Elementtejä on kolmea eri tiheyttä (290, 350, 450 m2/m3). Niiden avulla luonnossa yleisesti toimiva biosuodatus (biofilmi) prosessi on tehostettuna pienessä tilassa. Elementeissä olevat mikrobit poistavat orgaanista ainesta, ravinteita biologisesti. Elementtien suuren pinta-alan (vastaa maasuodatuksessa 12 m2) ja hyvän ilmankierron ansiosta puhdistus on hyvin tehokasta. BioBox toimii hyvin kohteissa joissa on kuormitusvaihteluita, tehostettu suodatin reagoi nopeasti kuormituksen muutokseen. Puhdistettu vesi voidaan johtaa ojaan, kivipesään tai suodattaa maahan. Valikoimassamme on SM 150 suodatuslevy (100 cm x 120 cm x 4 cm), jolla pieni tehokas jälkisuodatus on helposti rakennettavissa.

BioBox M puhdistamo soveltuu myös tiskivedelle (max 400l /24 h).

Tuotetiedot:

Tuotemerkki: Raita Environment
Tuotenumero: BIOBOXM
Korkeus: 630.0 mm
Leveys: 600.0 mm
Pituus: 600.0 mm
Paino 19 kg
Kapasiteetti 50 l/h tai 400 l/vrk
Tulo- ja lähtöviemäri D75 mm, kaato 1-3 astetta
Suodattimilla käyttöikää jopa 15v ennen vaihtamista
Suodattimet puhdistetaan 1-2 vuoden välein
Ei tarvetta vaihdettaville puhdistusmassoille
Ei tarvitse sähköä
Saatavilla korotusosia eri upotussyvyyksille
Kaksivaiheinen puhdistusprosessi:

Rasva-ansa esikäsittelynä
Mikrobipuhdistus 12 m2 suodatinelementeissä
Huolto, hoito:

Suodatinelementit nostetaan ylös ja puhdistetaan tarvittaessa (vähintään kerran vuodessa) harjaamalla tai pesemällä ne. Elementeistä puhdistettava jäte kompostoidaa tai toimitetaan jätehuoltoon.