Enervent

Ilmalämmityslaite Enervent Salla Kotilämpö eAir W

Hinta: 7100,00 710000 12100,00 € 1210000
Määrä: kpl

Tiedostot

LTO-KONE ILMALÄMMITYS SALLA KOTILÄMPÖ EAIR W

LTO-KONE ILMALÄMMITYS SALLA KOTILÄMPÖ EAIR W

Rahti: Erillisrahti 45Eur
Toimitusaika: 2-5 arkipäivää
(Pidätämme oikeuden toimitusajan muutoksiin)
Lvi- 7935915
 

Enervent Salla Kotilämpö W on ilmalämmityslaite, joka soveltuu asennettavaksi 70 - ja 80-luvuilla asennettujen ilmalämmityskoneiden tilalle. Laiteella voidaan korvata mm. Valmet Kotilämpö, ILA-15, Aeromaster, Himablock, Upovari, Energiset ja Parma 10 -ilmalämmityskojeet.

Salla Kotilämpö on kuorensa alla täysin moderni kapine. Siinä on energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet ja tehokas lämmön talteenotto. Vanhan laitteen ristivirtalämmönsiirtimen sijaan Salla Kotilämmössä on Enervent-ilmanvaihtokoneista tuttu pyörivä lämmönsiirrin, jolla on yli 80 prosentin hyötysuhde.

Monipuolinen ohjaus

Salla Kotilämpö -laitteessa on monipuolinen säätöjärjestelmä Enervent eAir. Säätöjärjestelmä ohjaa laitekokonaisuutta automaattisesti. Asukkaiden ei juuri tarvitse itse puuttua ohjaukseen. Laite huomioi sisäilman kosteus- ja hiilidioksiditasoja ja tehostaa ilmanvaihtoa tarvittaessa. Laitetta on myös mahdollista ohjata Internetin välityksellä.

Laitteesta löytyy manuaalisäätö, jolla itse päätetään kiertoilmapuhaltimen nopeus. Laitteesta voi myös valita automaattisen kiertoilmapuhaltimen säädön ja sen maksimitehoa voidaan rajoittaa tarvittaessa. Laite säätyy joko poistoilman lämpötilan tai huonelämpötilan mukaan. Huonelämpötila-anturi sisältyy laitetoimitukseen.

Tekniset tiedot

Mittakuvat

Kotilämpö mittakuvat

Ominaiskäyrät