Jita Oy

Jita Kemik panospuhdistamo 3500 l

Hinta: 5999,00 € 6300,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Jita Kemik panospuhdistamo 3500 l
Jita Kemik panospuhdistamo 3500 l

Toimituskulut: 0,00 (
Rovaniemen ylöspäin voi olla rahti lisää, kysy!)
Toimitusaika 5-10 arkipäivää. Haja-asutusalueilla harvempi jakelu

Jita Kemik on tyypiltään panospuhdistamo. Puhdistusprosessi käynnistyy aina kun kiinteistöllä on käytetty tietyn suuruinen vesimäärä eli panos. Ohjauskeskuksessa oleva laskuri näyttää käsiteltyjen panosten määrän. Laite tunnistaa myös katkokset veden käytössä, jolloin se ilmastaa automaattisesti pitäen aktiivilietettä elossa.

Teknisesti laitteen toiminnot tapahtuvat paineilman avulla. Ilmaa tuottaa yksi vain vähän sähköä kuluttava puhallin. Itse laitteessä ei ole mitään rikkoutumiselle tai tukkeutumiselle alttiita sähkölaitteita, kuten pumppuja tms. Valitessasi kotisi jätevesijärjestelmää, ota huomioon myös kuinka paljon olet valmis tekemään jatkossa huolto- ja valvontatoimenpiteitä. Vuosittaisia huoltotoimenpiteitä ovat ainoastaan säiliön tyhjennys imuautolla (1–2 krt/vuosi) sekä kemikaalin lisäys tarvittaessa. Puhaltimen kalvojen vaihtoväli n. 5 vuotta.

Jita Kemik panospuhdistamo. Tuotenumero 967571. Sisältää: Panospuhdistamo, säiliön tilavuus 3500 L, täydellinen toimitus. Käyttö: Kaikkien jätevesien käsittely omakotitaloissa sellaisissa kohteissa joissa maaperäkäsittelyä ei voida rakentaa. Kapasiteetti: 1–6 henkeä. Ominaisuudet: Erittäin kompaktin kokoinen ja helppo asentaa. Edulliset käyttökustannukset (sähkö+kemikaali+tyhjennykset) n. 300–400 € vuodessa yhden perheen keskimääräisellä käytöllä. Toimintavarma; säiliössä ei ole herkästi rikkoutuvia pumppuja sisällä. Kaikki tekniikka on asennettu erilliseen ohjauskeskukseen. Tyhjennykset siististi loka-autolla. Erittäin suuri lietetilavuus = pitkä tyhjennysväli. Jopa 2–3 kk:n katkokset vedenkäytössä mahdollisia, kun kiinteistö on vakituisessa asuinkäytössä. Luotettava kotimainen!

Tekniset tiedot:
Tuote nro: 967571

Orgaaninen mitoituskuorma (BOD7 ): 300 g/d Hydraulinen mitoitusvirtaama: 0,60 m3 /d Materiaali: Polyeteeni (PE)
Vesitiiviys (vesitesti): Hyväksytty
Murtolujuus: Hyväksytty
Puhdistustehokkuus testatulla orgaanisella kuormalla (BOD7 ) 0,20 kg/d: CODCr: 95 % BOD7 : 98 % SS: 98 %
Kokonaistyppi: 50 %
Kokonaisfosfori: 96 %
Sähkönkulutus: 0,9 kWh/d
pH: 6,9
Liukoinen happi: NPD
Lietteen tuotto: NPD