Nibe

Nibe Cool-In 3 Basic maaviilennysjärjestelmä

Hinta: 1693,47 169347 2176,20 € 217620
Määrä: kpl

Tiedostot

Nibe Cool-IN on viilennysjärjestelmä miellyttävään ja järkevään viilennykseen.
Energiatehokasta viilennystä kesän kuumuudessa!
Toimituskulut: Rahti 9,90 €
Toimitusaika: 2-3 arkipäivää

Nibe Cool-IN viilennysjärjestelmä Basic 3 seinäpuhallin
lvi 
9163001

Toimituskulut: 0 €
Toimitusaika: 4-12 arkipäivää

Tehokasta sisäilman viilennystä

Cool-IN Basic luo kesäkuumalla mukavuutta viilentämällä ja vähentämällä ilman kosteutta sisätiloista. Ympäristöystävällisesti luonnon viileyttä vähäisellä sähkön kulutuksella. Cool-IN Basic kerää maalämmön energiakaivon viileyden ja jakaa sen sisälle asenneltulla puhaltimella. Käyttö on helppoa kauko-ohjaimen avulla. Basic 1 konvektorin jäähdytysteho on 1,9 kW ja Basic 3 konvektorin 3,0 kW.

Hyödynnä lämpöpumppuinvestointisi sataprosenttisesti ja asenna pumpun rinnalle energiatehokas viilennys! Cool-IN on viilennysjärjestelmä miellyttävään ja järkevään viilennykseen.

Yhteensopiva NIBE maalämpöpumppujen kanssa:

  • F1145, F1245, F1F1226 ja F1345      

    Yhteensopiva NIBE ilma/vesilämpöpumppujen kanssa:

  • NIBE SPLIT ja F2040

Maaviilennys on erittäin turvallinen, helppo ja energiatehokas ratkaisu raikkaan sisäilman varmistamiseksi. ”Keskusteluyhteys” lämpöpumpun ja viilennyslaitteiston välillä lisää järjestelmän tehokkuutta ja käytettävyyttä – energiaa säästäen!

Turvallinen valinta

Cool-IN on suunniteltu NIBE maalämpö- ja ilma/vesiratkaisuja ajatellen sekä pohjoisia olosuhteitamme silmällä pitäen. Eurooppalaiset laatuvalmistajat takaavat sen, että laitteisto on toimintavarma ja varaosien saatavuus hyvä. Lisäksi pystymme tarjoamaan laitteillemme parhaan mahdollisen teknisen tuen ja selkeän ohjeistuksen.

Helppo asentaa, mukava käyttää

Sisäyksikön seinäasennus on helppoa ja nopeaa. Erillistä ulkoyksikköä tämä järjestelmä ei tarvitse. Erittäin hiljaista konvektoria eli puhallinta ohjataan kaukosäätimellä. Comfort-sarjan tuotteilla viilennystä voidaan käyttää ympäri vuoden – kun osassa taloa tarvitaan vielä lämmitystä, mutta toisaalla aurinko kuumentaa sisäilman tukalaksi. Energiatehokas järjestelmä on taloudellinen pitkäaikaisessa käytössä; näin saatu viilennys on tasaisempaa ja huomattavasti miellyttävämpää kuin hetkittäisesti käytetty jäähdytys.

BASIC

Energiatehokasta viilennystä kesän kuumuudessa!

Cool-IN Basic on viilennysjärjestelmä, joka tuottaa tarvittavaa viilennystä kesällä sekä poistaa tehokkaasti ilmankosteutta. Ei enää tuskastuttavaa kosteutta ja nihkeyttä, vaan raikasta ja miellyttävää sisäilmaa.

Viilennyspuhaltimet - Selkeä ja tyylikäs muotoilu, hiljainen käyntiääni. Cool-IN puhaltimet istuvat sisustukseen huomaamattomasti. Myös äänitaso on miellyttävän hiljainen. Puhaltimia ohjataan kaukosäätimellä. 

Malli     LVI-numero
Cool-IN Basic Fly1 seinäkonvektori                           9163001

Basic 3 (FLY)Seinäpuhallin
• Max. ilmavirta 545 m3 /h
• Jäähdytysteho 3,0 kW
• Äänen painetaso 39dB
Korkeus: 322 mm
Leveys: 1185 mm
Syvyys: 212
Nettopaino: 14 kg

Toimitussisältö

  • VIILENNYSPUHALLIN
  • LIUOSPUMPPU
  • SÄHKÖ- JA MAALÄMPÖPUMPUN LIITÄNTÄMODULI

Lisäksi hankittava maapiirin yhteet, tarvittavat sulut sekä putkiparia tarvittava määrä.