Rej Design pyyhekuivaimet

Rej Design kuivain BT Bamboo Quartet

Hinta: 699,50 69950 867,50 € 86750
Määrä: kpl

Tiedostot

Rej Design Pyyhekuivain vesikiertoinen, 630x 665mm, kromi ja valkoinen

Rej Design Bamboo BT quartet -kuivain

Toimitusaika 2-3 arkipäivää. Valkoinen toimitusaika : 5-14 arkipäivää.Toimituskulut: Erillisrahtituote: 13,90

Pyyhekuivain kuuluu nykyaikaisen kylpyhuoneen perusvarustukseen. Arjen ylellisyyttä on voida kietoutua lämpimään ja raikkaaseen pyyhkeeseen suihkun tai kylvyn jälkeen. Kuivauspatteria kannattaa kuitenkin hyödyntää myös muissa kuivattamisen tarpeissa.  Suomen sää vaatii paljon pukeutumiseltamme: kostuneita ulkoiluvaatteita, kenkiä ja varusteita sekä pikkupyykkiä riittää. Niiden kuivattaminen sähkö- tai vesitoimisella kuivaimella on tilaa säästävää, nopeaa ja vaivatonta. Kuivain antaa samalla mukavaa lisälämpöä tilaan, parantaa asumisen ja sisäilman laatua, poistaa kosteutta huoneilmasta ja auttaa ennaltaehkäisemään home- ja kosteusvaurioita.

Kaikki vesitoimiset REJ Design -kuivaustelineet soveltuvat asennettaviksi sekä käyttövesi- että lämmitysjärjestelmään. Kuivaimet valmistetaan Suomessa yli 60 vuoden kokemuksella, valmistusmateriaalina on kupari ja LVI-laadun messinki. Kupari on kestävä, 100% kierrätettävä, ekologinen ja hygieeninen materiaali, josta on hyvät käyttökokemukset yli 100 vuoden ajalta käyttövesiputkistoissa. Kuparin lämmönjohtavuus on erinomainen.

Kuivainten vakiopintakäsittelynä on kromaus tai valkoinen pulverimaalaus (RAL 9010). Kuivaimia saa tilauksesta myös RAL-värikartan muissa sävyissä. Kuivaustelineet soveltuvat asennettaviksi kodin niin kylpy-, puku-, kodinhoito- kuin eteis-ja harrastetiloihinkin. Laadukas, muotoilultaan ajaton kuivain on käytännöllinen ja samalla tyylikäs osa sisustusta. 

Kivaimet voidaan asentaa joko pinta- tai uppoasennuksena, REJ Design-tuotteet ovat yhteensopivia Oras-liittimien kanssa. Vesiliittimet eivät sisälly toimituspakettiin, koska asennustapa riippuu sennuskohteesta. Valkoisten tai erikoisväristen kuivainten tilauksen yhteydessä kannattaa tilata myös vesiliittimet samalla pintakäsittelyllä.

Suosittelemme käyttämään LVI-alan ammattilaista vesitoimisten kuivauspattereiden asennuksissa.

Tekniset tiedot:

Pintakäsittelyvaihtoehdot: kromi/valkoinen/RAL
LVI-numero: kromi 5488780/valk. 5488781
Vaakaputkien lkm: 4
Laskennallinen teho W, käyttövesi +65/55/22°C: kromi 81 W / valk. 111 W
Kokonaisleveys (mm): 630
Kokonaiskorkeus (mm): 665
Kokonaisetäisyys seinästä (mm): 219
Kytkentäväli ulosottojen keskeltä keskelle (mm): 500
Kytkentätapa: alakytkentä (alajaloista)
Soveltuvuus: käyttövesi/lämmitysjärjestelmä
Lisätietoja:

Kallistettu malli.