Uponor

SMATRIX WAVE ALOITUSPAKKAUS UPONOR PULSE L

Hinta: 1689,00 168900
Määrä: kpl

Tiedostot

UPONOR SMATRIX WAVE ALOITUSPAKKAUS Pulse L
SMATRIX WAVE ALOITUSPAKKAUS UPONOR PULSE L
Aloituspakkaus Uponor Smatrix Wave

Toimitusaika 2-3 päivää
Toimituskulut: 0€


LVI-2024572
Aloituspaketti sisältää kaksi langatonta Smatrix Wave Pulse -keskusyksikköä, web-moduulin ja viisi valkoista T-169 huonetermostaattia.

Uponor Smatrix Pulse – uuden ajan lattialämmitysjärjestelmä, joka on yhteensopiva monien eri älykotisovellusten kuten Alexa- ja Google* -puheavustajien kanssa.

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmällä voit hallita kodin lämmitys- ja viilennysjärjestelmää sekä hyödyntää älykodin mahdollisuuksia. Älykkäät algoritmit optimoivat järjestelmän toimintaa automaattisesti sekä langallisissa että langattomissa järjestelmissä.

1. Uponor Smatrix Pulse -keskusyksikkö Lämmitys-/jäähdytysjärjestelmän keskusyksikössä on automaattinen tasapainotustoiminto. Laitteeseen voidaan liittää enintään kuusi huonetermostaattia ja kahdeksan toimilaitetta. Tuote soveltuu sekä langattomiin että langallisiin asennuksiin.

2. Uponor Smatrix Pulse -web-moduuli Web-moduuli Uponor Smatrix Pulse -järjestelmän,  Uponor Smatrix Pulse -sovelluksen ja pilvipalvelun väliseen yhteyteen.

3. Uponor Smatrix Pulse -termostaatti Tyylikkäät ja ohuet huonetermostaatit mittaavat operatiivista lämpötilaa ja huomioivat mm. auringon ja ihmisten huoneeseen tuoman säteilyenergian. Termostaatti osaa ennakoida lämpötilan muutokset, mikä tekee säädöstä erittäin tarkkaa. 4. Uponor Smatrix Pulse -sovellus Uponor Smatrix Pulse -sovellus on käyttäjäystävällinen ja tekee järjestelmän ohjauksesta vaivatonta, olitpa missä tahansa.


https://www.uponor.fi/tuotejarjestelmat/lattialammitys_viilennys