Uusi
  • Tapwell Suihku- ja ammehana ARM026, kromi
Tapwell

Tapwell Suihku- ja ammehana ARM026, kromi

Hinta: 459,00 45900 540,00 € 54000
Määrä: kpl

Tiedostot

Tapwell Suihku- ja ammehana ARM026, kromi 

Tapwell Suihku- ja ammehana ARM026, kromi 

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää. Toimituskulut 0€

Upea suihkuhana ja painekompensoitu. Upea painekompensoitu amme-ja suihkuhana. Pintakäsittelynä kromi.
Ruotsalaisen laadukkaiden design -tuotteiden valmistaminen tapahtuu Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin kattava tuntemus ja ymmärrys pohjoismaisista rakennus- ja vakuutusnormistoista sekä valmistusmenetelmistä ja kuluttajatoivomuksista takaavat korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan. Tapwellin tuotteet käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen, jossa tuotteet koeponnistetaan ja testataan perusteellisesti ennen toimittamista asiakkaalle.

Tekniset tiedot:
Suihku- ja ammehana ARM026

Suihku- ja ammehana painekompensoidulla termostaatilla. 

Suihku- ja ammehana sekä painekompensoitu termostaatti, sis. käsisuihkun, suihkuletkun, seinäkiinnikkeen ja peitelaipat.

Hoito-ohjeet

Tuotteen ulkopinta puhdistetaan kuivaamalla, ja puhdistamalla haalealla vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää mietoa pesuaineliuosta pehmeällä, kostutetulla pyyhkeellä. Tuotteen pinta ei siedä emäksisiä, happamia tai hiovia puhdistus-, tai kalkinpoistoaineita. Vesisuuttimien ja käsisuihkujen siivilöiden kalkinpoisto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin upottamalla osat pariksi tunniksi etikkaliuokseen. Voiteluun suositellaan käytettäväksi ainoastaan silikonirasvaa.

Säännöllisellä puhdistamisella mattapintaiset, kromatut sekä kullatut tuotteet säilyttävät pintansa. Pintakäsittelyistä messinki, kupari sekä grottesco patinoituvat kauniisti ajan saatossa. Messinkipintaiset tuotteet on mahdollista kiillottaa messingin-, ja kuparinkiillotusaineella kirkkaaksi, sen sijaan grottescopintaisia (raakamessinki) tuotteita ei tule kiillottaa.

Huom! Ennen tuotteen liittämistä paikalleen tulee tulovesijohdot hanan liittimiin asti huuhdella huolellisesti.