Uusi
  • Tapwell termostaattihana ARM168, bronze
Tapwell

Tapwell termostaattihana ARM168, bronze

Hinta: 535,00 53500 630,00 € 63000
Määrä: kpl

Tiedostot

Tapwell EVM 168 Termostaattihana bronze

Tapwell ARM168 Termostaattihana bronze

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää. Toimituskulut 0€

Upea suihkuhana ja painekompensoitu termostaatti ilman juoksuputkea. Pintakäsittelynä mattamusta. 
Ruotsalaisen laadukkaiden design -tuotteiden valmistaminen tapahtuu Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin kattava tuntemus ja ymmärrys pohjoismaisista rakennus- ja vakuutusnormistoista sekä valmistusmenetelmistä ja kuluttajatoivomuksista takaavat korkeaa laatua ja innovatiivista muotoilua edulliseen hintaan. Tapwellin tuotteet käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen, jossa tuotteet koeponnistetaan ja testataan perusteellisesti ennen toimittamista asiakkaalle.

Tekniset tiedot:
ARM 168- termostaattihana
Suihkuhana painekompensoidulla termostaatilla.

1/2 ' alalähdöllä
Kylmä vesi min. +5°c, max. +25°c.
Lämmin vesi min. +50°c, max. +80°c.
Käyttöpaine 50 – 1000 kPa.
Koepaine maksimi max. 1600 kPa.


Hoito-ohjeet

Tuotteen ulkopinta puhdistetaan kuivaamalla, ja puhdistamalla haalealla vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää mietoa pesuaineliuosta pehmeällä, kostutetulla pyyhkeellä. Tuotteen pinta ei siedä emäksisiä, happamia tai hiovia puhdistus-, tai kalkinpoistoaineita. Vesisuuttimien ja käsisuihkujen siivilöiden kalkinpoisto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin upottamalla osat pariksi tunniksi etikkaliuokseen. Voiteluun suositellaan käytettäväksi ainoastaan silikonirasvaa.

Säännöllisellä puhdistamisella mattapintaiset, kromatut sekä kullatut tuotteet säilyttävät pintansa. Pintakäsittelyistä messinki, kupari sekä grottesco patinoituvat kauniisti ajan saatossa. Messinkipintaiset tuotteet on mahdollista kiillottaa messingin-, ja kuparinkiillotusaineella kirkkaaksi, sen sijaan grottescopintaisia (raakamessinki) tuotteita ei tule kiillottaa.

Huom! Ennen tuotteen liittämistä paikalleen tulee tulovesijohdot hanan liittimiin asti huuhdella huolellisesti.