Kratki

Terassilämmitin Kratki Patio LIGHT, harmaa, teräs, manuaali

Hinta: 569,00 56900
Määrä: kpl

Tiedostot

Kratki kaasu terassilämmitin Patio LIGHT teräs, harmaa - graniitti, manuaali ohjaus. 


Terassilämmitin Patio LIGHT teräs, manuaali ohjaus

Toimitusaika 10-14 arkipäivää.
Toimituskulut: 0

Tehdastoimitus. (toimitus pihalla, ei saaristokohde, normaali yleisen tien päähän)
Pidätämme oikeuden toimitusmuutoksiin

UUSI MALLI - KEVYTRAKENTEINEN

PATIO LIGHT on tyylikäs kaasulämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on palo näkyvissä neljällä sivulla. Tämän ansiosta se on ainutlaatuinen kaasukäyttöinen terassi tai puutarhavalaisin. 

MODERN DESIGN 

Moderni ulkoasu PATIO  sopii melkein mihin tahansa. Lämmitin voi olla elegantti sisustus kotiterassilla tai puutarhassa. Sitä voidaan käyttää myös hotellin ja ravintolateollisuudessa mielenkiintoisena täydentävänä ruokailu- ja vapaa-ajan tilaan. 

UUSI KÄYTTÖ    

PATIO ei aiheuta mitään ääniä tai hajua. Sen toiminta ei vaikuta ilmankiertoon, mikä on erityisen tärkeää allergisille käyttäjille. Sitä voidaan helposti siirtää ja sijoittaa paikalle, kasattava pyörien ansiosta. Kun asetat sen kohdepisteeseen, lukitset vain pyörät.

Laite voi toimia täydellä teholla, jatkuvasti jopa 30 tuntia . PATIO ei tarvitse lasin puhdistusta , koska tuli ei savuta. Laite on suunniteltu 11 kg: n sivuventtiili kaasupulloihin. Sen käyttöönotto on erittäin helppoa ja intuitiivista yhdellä painikkeella, joka sijaitsee tulisijan alapuolella.

TURVALLISUUS korkeimmillaan

PATIO toimii nestekaasupullolla LPG, joka on piilotettu kotelossa. Liekit on suljettu lasikammioon, joka suojaa suoralta tulelta.  
Käytetty lasi on erityisen lämmönkestävä. PATIO:ssä  käytetään  perinteisiä  takka inserttejä, jotka kestävät lämpötiloja jopa 800 ° C.  Laitteen kotelon pohjaosa on valmistettu teräksestä, joka on päällystetty jauhemaalilla. 


PATIO  on varustettu erityisellä venttiilillä, joka  katkaisee automaattisesti kaasun syötön ohjaimelle, joka pysäyttää liekin.

Lisäksi PATIO on varustettu 
termoparianturilla, jolloin jos ohjauspolttimen liekki puhalletaan pois, se katkaisee kaasun syötön polttimeen .

Tekniset tiedot:

KAASUPULLO: SIVULIITÄNNÄLLINEN KAASUPULLO
Ohjaus: Manuaali
Pyörät ja lasit kasattava
Kevytrakenteinen


Lämmitysvoimakkuusalue (kW): 4.0 - 8.2
Polttoainetyyppi: tekninen kaasu lpg
Paino (kg): 20,0
Materiaali : teräs runko ja katto
4 kpl kirkas sivulasia 
Väri: Harmaa - graniitti

Leveys (cm) 41,80
Korkeus (cm)150,40
Syvyys (cm) 41,80