Kratki

Terassilämmitin Kratki Patio teräs, musta, manuaali ohjaus

Hinta: 995,00 99500 1636,00 € 163600
Määrä: kpl

Tiedostot

Kratki Patio teräs, musta, turvallinen terassilämmitin 

Terassilämmitin Patio musta,teräs, manuaali ohjaus

PATIO/ M / G31 / 30MBAR / S

Toimitusaika: 12-18 arkipäivää
Toimituskulut: 0,00
Tehdas toimitus

Pidätämme oikeuden toimitusmuutoksiin

PATIO on tyylikäs kaasulämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on palo näkyvissä neljällä sivulla. Tämän ansiosta se on ainutlaatuinen kaasukäyttöinen terassi tai puutarhavalaisin. 

MODERN DESIGN 

Moderni ulkoasu PATIO sopii melkein mihin tahansa. Lämmitin voi olla elegantti sisustus kotiterassilla tai puutarhassa. Sitä voidaan käyttää myös hotellin ja ravintolateollisuudessa mielenkiintoisena täydentävänä ruokailu- ja vapaa-ajan tilaan. PATIO: n houkutteleva ulkonäkö ja miellyttävä lämpö tekevät puutarhasta ja terassista taloja ja ravintoloita aina täynnä vieraita sekä kevään, kesän että syksyn iltoina. Tulen luonnollinen visio varmistetaan käyttämällä modernia keraamista poltinta .

UUSI KÄYTTÖ    

PATIO ei aiheuta mitään ääniä tai hajua. Sen toiminta ei vaikuta ilmankiertoon, mikä on erityisen tärkeää allergisille käyttäjille. Sitä voidaan helposti siirtää ja sijoittaa paikalle, asennettujen pyörien ansiosta. Kun asetat sen kohdepisteeseen, lukitset vain pyörät.

Laite voi toimia täydellä teholla, jatkuvasti jopa 30 tuntia . PATIO ei tarvitse lasin puhdistusta , koska tuli ei savuta. Laite on suunniteltu 11 kg: n sivuventtiili kaasupulloihin. Sen käyttöönotto on erittäin helppoa ja intuitiivista yhdellä painikkeella, joka sijaitsee tulisijan alapuolella.

TURVALLISUUS korkeimmillaan

PATIO toimii nestekaasupullolla, joka on piilotettu kotelossa. Liekit on suljettu lasikammioon, joka suojaa suoralta tulelta. Tämän ansiosta voit nauttia täysin kontrolloiduista liekistä. Käytetty lasi on erityisen lämmönkestävä. PATIO:ssä  käytetään  perinteisiä  takka inserttejä, jotka kestävät lämpötiloja jopa 800 ° C.  Laitteen kotelon pohjaosa on valmistettu teräksestä, joka on päällystetty jauhemaalilla. 

Lämmittimen ylärakenne takaa palavan tulen suojaamisen tuulta. Lisäksi se ohjaa tasaisesti siihen syntyvää lämpöä neljään sivulle. PATIO on varustettu erityisellä venttiilillä, joka  katkaisee automaattisesti kaasun syötön ohjaimelle, joka pysäyttää liekin. Laite ei ole riippuvainen sähköasennuksesta, joten ,  sähkökatkoksen sattuessa se lämmittää terassin tai puutarhan. Lämmitin on varustettu täysin turvallisella ja kehittyneellä automaattisella kaasunohjausjärjestelmällä, joka suojaa hallitsemattomalta polttoainevuodolta. Lisäksi PATIO MINI on varustettu termoparianturilla, jolloin jos ohjauspolttimen liekki puhalletaan pois, se katkaisee kaasun syötön polttimeen .

Tekniset tiedot:

Ulkolämmittimen alaosa on viimeistelty valkoisilla lasilevyillä

Mitat:  leveys: 46,7 cm, syvyys: 46,7 cm, korkeus: 155,30 cm

Ohjaus: manuaalinen
KAASUPULLO: SIVULIITÄNNÄLLINEN KAASUPULLO

Lämmitysvoimakkuusalue (kW) 4.9 - 8.2
Polttoainetyyppi : tekninen kaasu lpg
Paino (kg) 65,0
Materiaali: teräs, väri musta
Leveys (cm) 46,70
Korkeus (cm) 155,30
Syvyys (cm) 46,70