Vallox

Hiilidioksidianturi Vallox SE

Hinta: 349,00 34900 488,00 € 48800
Määrä: kpl

Tiedostot

VALLOX SE -HIILIDIOKSIDIANTURI CO2. Valloxin SE-hiilidioksidianturi mahdollistaa SE-koneiden automaattisen ilmanvaihdon ohjauksen sisäilman hiilidioksidipitoisuuden perusteella

VALLOX SE -HIILIDIOKSIDIANTURI

Toimitusaika 2-3 päivää
Rahti 0 Eur


LVI-numero 7911402
Malli: Hiilidioksidianturi Vallox Digit SED

Alhainen happitaso aiheuttaa päänsärkyä ja väsymystä. Vallox SE-hiilidioksidianturin avulla ilmanvaihdon teho säätyy automaattisesti hiilidioksidipitoisuuden perusteella ja sisäilma pysyy raikkaana ja hapekkaana. 

Asuinkäytössä hiilidioksidianturin ensisijainen asennuspaikka on pääkäytössä oleva makuuhuone. Näin makuuhuoneen ilma pysyy raikkaana aamuun saakka ja asukkaat nukkuvat paremmin. Aamulla, kun makuuhuone tyhjenee ja hiilidioksidipitoisuus laskee, ilmanvaihdon tehokin pienenee. 

Hiilidioksidipitoisuus nousee myös, kun talossa on paljon vieraita. Tällöin oleskelutiloihin sijoitettu hiilidioksidianturi tehostaa ilmanvaihtoa tarpeen tullen huomaamattomasti ja joustavasti. Vallox SE-hiilidioksidiantureita voi kytkeä yhteen koneeseen konemallista riippuen kahdesta viiteen kappaletta. Kunkin laitteen ohjeesta löytyy antureiden maksimimäärä.

Hiilidioksidianturi soveltuu myös erinomaisesti esimerkiksi koulu- ja toimistokäyttöön, tiloihin, joissa henkilömäärä voi vaihdella suuresti.

Vallox-ilmanlaatuanturit ovat huoltovapaita eivätkä vaadi kalibrointia. Vallox SE-anturit sopivat kaikkiin Vallox SE-malleihin myös jälkiasennuksena. 

Tutustu myös Vallox SE-kosteusanturiin.