Vallox

Kosteusanturi Vallox SE

Hinta: 83,00 € 119,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

VALLOX SE -KOSTEUSANTURI %RH. Valloxin SE-kosteusanturi mahdollistaa SE-koneiden automaattisen ilmanvaihdon ohjauksen sisäilman kosteuspitoisuuden perusteella

Kosteusanturi Vallox SE

Toimitusaika 2-3 päivää
Rahti 9,90 jos ostat vain tämä tuote

LVI-numero 7911403
Malli: Kosteusanturi Vallox Digit SED

Vallox SE-kosteusanturi tehostaa ilmanvaihtoa esimerkiksi saunan ja suihkun jälkeen ja palauttaa ilmanvaihdon ennalleen kun tilat ovat kuivuneet. Näin kosteus poistuu nopeasti sisätiloista, eikä tiivisty rakenteisiin aiheuttamaan vaurioita.

Valloxin SE-kosteusanturissa on oppiva kosteusohjaus, joka mukautuu automaattisesti vuodenaikojen vaihtelun aikaansaamiin kosteusvaihteluihin. Kosteuden asetusarvoa ei tarvitse asettaa manuaalisesti vaan Valloxin SE-kosteusanturi asettaa oikean arvon kerätyn historiatiedon perusteella ja päivittää asetusarvoa tarpeen mukaan.

Kosteusanturi asennetaan pesuhuoneeseen. Hyvä asennuspaikka on ylhäällä seinällä, jolloin anturi ei joudu alttiiksi roiskevedelle tai ovesta pesuhuoneeseen tulevalle kuivalle siirtoilmalle. Kosteusantureita voi kytkeä kaksi kappaletta yhteen ilmanvaihtokoneeseen.

Vallox-ilmanlaatuanturit ovat huoltovapaita eivätkä vaadi kalibrointia. Vallox SE-anturit sopivat kaikkiin Vallox SE-malleihin myös jälkiasennuksena. 

Tutustu myös Vallox SE-hiilidioksidianturiin.