Nibe

Nibe Cool-In 1 Basic maaviilennysjärjestelmä

Hinta: 1544,13 154413 1985,24 € 198524
Määrä: kpl

Tiedostot

Nibe Cool-IN on viilennysjärjestelmä miellyttävään ja järkevään viilennykseen.
Energiatehokasta viilennystä kesän kuumuudessa!
Toimituskulut: Rahti 9,90 €
Toimitusaika: 2-3 arkipäivää

Nibe Cool-IN viilennysjärjestelmä Basic Fly1 seinäpuhallin
lvi 
9163000

Toimituskulut: 0 €
Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

Pidätämme oikeuden toimitusmuutoksiin

Tehokasta sisäilman viilennystä

Cool-IN Basic luo kesäkuumalla mukavuutta viilentämällä ja vähentämällä ilman kosteutta sisätiloista. Ympäristöystävällisesti luonnon viileyttä vähäisellä sähkön kulutuksella. Cool-IN Basic kerää maalämmön energiakaivon viileyden ja jakaa sen sisälle asenneltulla puhaltimella. Käyttö on helppoa kauko-ohjaimen avulla. Basic 1 konvektorin jäähdytysteho on 1,9 kW ja Basic 3 konvektorin 3,0 kW.

Hyödynnä lämpöpumppuinvestointisi sataprosenttisesti ja asenna pumpun rinnalle energiatehokas viilennys! Cool-IN on viilennysjärjestelmä miellyttävään ja järkevään viilennykseen.

Yhteensopiva NIBE maalämpöpumppujen kanssa:

  • F1145, F1245, F1226 ja F1345              

Yhteensopiva NIBE ilma/vesilämpöpumppujen kanssa:

  • NIBE SPLIT ja F2040

Maaviilennys on erittäin turvallinen, helppo ja energiatehokas ratkaisu raikkaan sisäilman varmistamiseksi. ”Keskusteluyhteys” lämpöpumpun ja viilennyslaitteiston välillä lisää järjestelmän tehokkuutta ja käytettävyyttä – energiaa säästäen!

Turvallinen valinta

Cool-IN on suunniteltu NIBE maalämpö- ja ilma/vesiratkaisuja ajatellen sekä pohjoisia olosuhteitamme silmällä pitäen. Eurooppalaiset laatuvalmistajat takaavat sen, että laitteisto on toimintavarma ja varaosien saatavuus hyvä. Lisäksi pystymme tarjoamaan laitteillemme parhaan mahdollisen teknisen tuen ja selkeän ohjeistuksen.

Helppo asentaa, mukava käyttää

Sisäyksikön seinäasennus on helppoa ja nopeaa. Erillistä ulkoyksikköä tämä järjestelmä ei tarvitse. Erittäin hiljaista konvektoria eli puhallinta ohjataan kaukosäätimellä. Comfort-sarjan tuotteilla viilennystä voidaan käyttää ympäri vuoden – kun osassa taloa tarvitaan vielä lämmitystä, mutta toisaalla aurinko kuumentaa sisäilman tukalaksi. Energiatehokas järjestelmä on taloudellinen pitkäaikaisessa käytössä; näin saatu viilennys on tasaisempaa ja huomattavasti miellyttävämpää kuin hetkittäisesti käytetty jäähdytys.

BASIC

Energiatehokasta viilennystä kesän kuumuudessa!

Cool-IN Basic on viilennysjärjestelmä, joka tuottaa tarvittavaa viilennystä kesällä sekä poistaa tehokkaasti ilmankosteutta. Ei enää tuskastuttavaa kosteutta ja nihkeyttä, vaan raikasta ja miellyttävää sisäilmaa.

Malli     LVI-numero
Cool-IN Basic Fly1 seinäkonvektori                           9163000

BASIC 1 (FLY) Seinäpuhallin
Max. ilmavirta: 375 m³/h
Jäähdytysteho: 1,9 kW
Äänen painetaso: 39 dB
Leveys: 880 mm

Toimitussisältö

  • VIILENNYSPUHALLIN
  • LIUOSPUMPPU
  • TERMOSTAATTIOHJATTU 3-TIEVENTTIILI
  • SÄHKÖ- JA MAALÄMPÖPUMPUN LIITÄNTÄMODULI

Lisäksi hankittava maapiirin yhteet, tarvittavat sulut sekä putkiparia tarvittava määrä.