stala

Postilaatikko Stala PL-3 rst

Hinta: 209,00 € 260,00 €
Määrä: kpl

Tiedostot

Stalan postilaatikko PL-3 on tilava, kestävä lukittava rst-postilaatikko.

Stala postilaatikko PL-3 lukittava rst-postilaatikko

Toimitusaika 2-3 arkipäivää. Toimituskulut 0€

Stalan postilaatikko PL-3 on tilava, kestävä lukittava rst-postilaatikko. Se sisältää sarjoitettavan Abloy-lukon, kahdet avaimet sekä nimikilven. PL-3 postilaatikkoa on saatavana myös mustana ja valkoisena sekä suurempana PL-4-mallina.

PL-3-postilaatikko uudistui hienovaraisesti talvella 2016-17. Etuoven design on nykyisin modernin sileä ja suoraviivainen. Aiemmin etuovi oli taivutettu nimikyltin alapuolelta. Uusi malli on helposti tunnistettavissa uudesta pakkauksesta, jonka etupuolella on pyöreä punainen Abloy-lukituksesta kertova symboli.

Stalan postilaatikko on helppo avata ja tyhjentää. Reilusti avautuvasta jakoluukusta mahtuvat sisään isotkin lehdet ja posti pinoutuu tiiviisti kaltevalle pohjalle. Postilaatikot voi asentaa joko omaan jalkaan, useamman laatikon kattavaan ryhmäjalkaan tai suoraan rakennuksen seinään. Mallistostamme löytyvät tyylikkäät ja säänkestävät rst-jalat sopivat joko yksittäis- tai ryhmäasennukseen. 

Postilaatikon mukana on joko nimikyltin tilauskortti, jolla tilataan nimikyltti postitse tai tilaustarra, joka sisältää tunnuksen ja salasanan, joiden avulla tilaat nimikyltin netin kautta. Klikkaa tästä nimikilpitilaukseen netin kautta.

Tuotetiedot:
Lvi-nro: 7188601
EAN: 6417791243006
Materiaali: ruostumaton teräs
Mitat: 
Korkeus: 480 mm
Leveys: 325 mm
Syvyys: 250 mm
Paino: 5,5 kg